Asociaţia Studenţilor Jurnalişti organizează Balul Bobocilor de la Facultatea de Litere a Universității ”Al.I.Cuza” din Iași. Evenimentul are loc pe data de 3 decembrie în DUBLIN Pub şi va începe la ora 19.00. Invitaţii speciali ai serii sunt Cosmin Vaman şi Alexandra Andrei. Balul Bobocilor a adunat anul acesta cinci domnişoare, studente în anul I la Facultatea de Litere, care vor concura pentru titlul de Miss Litere 2013.

Scop caritabil -a Și eu vreau să zîmbesc de sărbători”

Intrarea se face pe baza unei invitaţii de 10 lei, iar banii strînşi vor fi folosiţi, ca în fiecare an, în scop caritabil. ASJ Iaşi rămîne în continuare alături de copiii internaţi la secţia de Oncologie a Spitalului de Copii Sf.Maria din Iaşi. Studenţii şi participantele la Miss Litere vor merge cu daruri la micuţii internaţi acolo, dar se vor implica şi în ajutorarea unor familii nevoiaşe din Iaşi şi Vaslui. Orice sprijin din partea publicului şi a presei este binevenit.

Biletele vor fi disponibile la intrare, în seara evenimentului.

Informaţii şi rezervări: 0740 791 636 (Nicoleta Calance, coorodonator eveniment)

Pentru mai multe informaţii legate de eveniment puteţi găsi pe pagina de Facebook a Asociaţiei Studenţilor Jurnalişti sau e pagina evenimentului.

O puteţi vota pe Miss Popularitate aici.