Este foarte important sa fiti activi in timpul interviului, puneti intrebari si luati-va notite! Alte elemente de care trebuie sa tineti seama in timpul interviului de angajare:

Privirea trebuie sa fie increzatoare
Gesturile va pot trada si sunt adesea mai greu de stapanit decat orice alt aspect. In momentul in care aveti o intalnire fata in fata cu cineva este foarte important schimbul de priviri cu persoana respectiva. In consecinta, trebuie sa evitati sa priviti in jos sau sa va uitati la obiectele din locul respectiv. Privind angajatorul direct in ochi, veti fi caracterizati ca fiind o persoana sincera si increzatoare.
Informati-va in prealabil
Cele mai multe companii au un site de unde este destul de usor sa aflati cat mai multe informatii. Este inutil sa mergeti la un interviu daca nu ati tinut cont de aceasta regula de baza. Pregatirea dinaintea interviului demonstreaza interesul vostru pentru job-ul propus si va permite sa puneti intrebari pertinente in timpul interviului.
Nu criticati vechiul angajator
Sa vorbiti urat despre vechiul angajator nu este un aspect pozitiv. Riscati si deoarece persoana cu care sustineti interviul ar putea sa cunoasca vechiul vostru angajator.
Nu vorbiti despre viata personala
Este foarte important sa nu amestecati viata privata cu cea profesionala. Fiti concentrati pe obiectivul interviului, pe job-ul vizat si pe competentele voastre. Vorbind despre viata privata riscati sa va pierdeti concentrarea si sa dezvaluiti aspecte care pot sa fie in defavoarea voastra.