Cercetătorii sunt, la fel ca noi toţi, oameni în căutarea unor mai bune soluţii sau răspunsuri. Fireşte, ei fac asta mai bine ca noi, mai precis, poate cu un scop mai înalt şi cu o mai mare acurateţe.

De data aceasta, am ales să vă prezentăm secretul care indică dacă ai făcut sau nu o cucerire.

Cum să îţi dai seama dacă ai făcut o cucerire?

Dacă tot am vorbit de putere şi capacitatea de a domina, poate că ar trebui să abordăm un pic şi partea mai „moale”, mai romantică.

Aşa cum există semnale programate evolutiv pentru a emana putere sau a indica supunere, tot aşa există şi semnale specifice iubirii. Ştiţi deja despre puterea pe care o emană o sprânceană ridicată suav, expunerea gâtului sau răsucitul unei şuviţe de păr pe deget. Dar aţi auzit vreodată de teoria „pigeon toes” a lui Givens? Poate că numele ei nu sună foarte sexy, dar autorul teoriei susţine că atunci când un individ ţine laba piciorului cu degetul mare spre interior şi călcâiul spre exterior, atunci acesta este un semn că el se simte atât atras cât şi intimidat de persoana din faţa sa. În schimb, degetul mare orientat spre exterior indică dezinteresul individului.

Desigur, mai sunt şi alte semne similare indicate de limbajul corpului. De exemplu, bărbia orientată în jos şi privire în sus indică faptul că persoana în cauză este atrasă de dumneavoastră şi ar trebui să vă ducă cu gândul la Lauren Bacall şi Humphrey Bogart, pe când bărbia orientată în sus şi  privirea în jos este clar un semn de dispreţ.

Aşadar, dacă observaţi că persoana cu care aţi flitrat toată sera ţine bărbia în jos şi degetul mare de la picior orientat în interior şi mai şi ridică din umeri, atunci ştiţi că este o seară reuşită.

Givens susţine că teoriile lui nu numai că ne ajută să identificăm aceste semne atunci când le fac cei din jur, dar ne şi ajută să ne controlăm şi să obţinem ce dorim.

 

Sursa: descopera.ro