1. Despre școala de șoferi TEONAIMAGE

La TEONAIMAGE, ne mândrim cu statutul nostru de lideri în educația auto din Botoșani. Avem o tradiție îndelungată în formarea conducătorilor auto responsabili și pregătiți pentru provocările drumurilor din ziua de azi. Dotările moderne, abordarea inovativă și instructorii pasionați și profund calificați sunt coloanele care susțin reputația noastră.

2. Cursuri de conducere adaptate nevoilor tale

Înțelegem că fiecare elev are un ritm propriu de învățare. De aceea, oferim o varietate de cursuri de conducere care să se potrivească cu programul și ritmul tău personal. Fie că ești la prima experiență cu volanul sau doar îți dorești să-ți îmbunătățești abilitățile, TEONAIMAGE are cursul potrivit pentru tine.

3. Flota de vehicule moderne

La TEONAIMAGE, ne asigurăm că fiecare elev are parte de cea mai bună experiență de învățare. Flota noastră include vehicule cu motorizari diferite pentru ca tu să te poți concentra pe învățarea tehnicilor de conducere.

4. Instructori calificați și devotați

Instructorii noștri nu sunt doar experți în arta și știința conducerii, ci sunt și pedagogi dedicați, pregătiți să ofere instruire personalizată. Ei înțeleg importanța răbdării, comunicării clare și feedback-ului constructiv, asigurându-se că fiecare lecție de conducere este o piatră de temelie spre succesul tău la examenul auto.

5. O abordare integrată între teorie și practică

Nu vei fi doar pus la volan; vei primi o înțelegere aprofundată a regulilor de circulație și a celor mai bune practici în siguranța auto, printr-un echilibru perfect între lecții teoretice și aplicarea lor practică. La TEONAIMAGE, știm că un șofer informat este un șofer în siguranță.

6. Succesul la examenul auto

Scopul nostru este să vezi numele tău pe lista de promovare. Ne dedicăm pentru ca rata de succes la examenul auto să fie mereu în creștere. Statisticile noastre sunt mărturia calității cursurilor și a metodelor noastre de instruire.

7. Angajamentul nostru pentru siguranța în conducere

La TEONAIMAGE, promovăm o cultură a siguranței rutiere. Suntem aliații tăi în drumul spre obținerea permisului de conducere, dar și în formarea ta ca participant responsabil la traficul auto.

Concluzie: Cu o combinație imbatabilă de instructori dedicați, vehicule moderne și un curriculum bine structurat, Școala de Șoferi TEONAIMAGE din Botoșani este alegerea perfectă pentru tine sau pentru cei dragi. Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te azi și fii pas cu pas mai aproape de libertatea pe care ți-o oferă permisul auto!

Vrei să începi călătoria spre independența pe patru roți? Contactează-ne la 0741026763, vizitează-ne la scoaladesoferibt.ro sau hai direct la sediul nostru pentru a te înscrie la cursurile noastre!