Află cum îți poți transforma pasiunea în job și cum te poți specializa într-un domeniu pe care îl practici cu devotament și entuziasm.

Dan și Roxana Dimitriu, un cuplu de succes pe plan local, fondatori și traineri la Nuevo Academy ne-au povestit la o cafea cum au reușit să schimbe destine, datorită cursurilor de perfecționare susținute în academia lor.

“Sunt multe persoane care știu să tundă sau să coafeze, dar banii și recunoașterea profesională vin în momentul în care adaugi pasiune și știință în ceea ce faci. Apoi începi să fii căutat de clienți pretențioși care te recomandă mai departe.

În zilele noastre clienții sunt foarte informați și ne solicită anumite tipuri de tunsori sau coafuri care sunt în trend sau ne cer să îi consiliem și să le recomandăm cel mai bun look în funcție de liniile feței. O parte din elevii noștri au plecat să profeseze în străinătate sau și-au deschis saloanele lor”, ne-a povestit Roxana.

L-am intrebat pe Dan dacă în această meserie este nevoie doar de talent.
“Pentru a reuși este nevoie de talent, știință și exercițiu” a răspuns Dan.

La Nuevo Academy sunt patru tipuri de cursuri ce au ca misiune promovarea calității în acest domeniu și au drept scop perfecționarea profesioniștilor.

Cursul ABC cuprinde: tunsoare, culoare, styling si durează 4 săptămâni.
Este dedicat celor care doresc să intre în domeniul hairstyliștilor. În cadrul cursului se vor executa tehnici geometrice de tuns, baza în colorimetrie și tehnici de aplicare a culorilor în funcție de fizionomie, iar la secțiunea styling cursanții vor învața cum să creeze coafuri de ocazie, de la cele mai simple până la cele mai elaborate.

Cursul de PERFECTIONARE tunsoare durează 4 zile. Dacă consideri că nu stăpânești foarte bine tehnicile de bază în tunsoare linie, treaptă și graduare pe forme geometrice tip pătrat, rotund, triunghi, atunci ți se potrivește acest curs.

Cursul CREATIV tunsoare și culoare durează 2 zile și îi așteaptă pe cei care vor să îmbine creativitatea cu tehnica, perfecționându-se pe tunsori medii și scurte, acestea constituind adesea o provocare pentru majoritatea hairstyliștilor din saloane. Tunsorile vor fi completate de tehnici actuale de colorare.

Cursul STYLING dureaza 4 zile care abundă în creativitate și trucuri pentru a realiza coafuri lejere și elaborate, cerute foarte des de clientele noastre.

Trainerii Roxana Dimitriu si Dan Dimitriu au absolvit de-a lungul celor 18 ani, respectiv 28 ani de experienta, cursuri internationale la:
SASSOON Academy – LONDRA, Academia Saco – LONDRA, Academia Nuovo – Barcelona, Academia REVLON – Paris, Barcelona, Bolognia – MASTER în tunsoare, culoare, stylling, Mod Academy – ROMA.
Work-shop-uri – Victoria Schimbător (coafură), Farrukh Shamuratov (coafură), Olga Ivanitsa (coafură) plus multe altele.

Rețeta succesului pentru ei este perfecționarea continuă și dorința de a le împărtăși și altora din cunoștințele lor.

Dacă sunteți interesați de cursuri de perfecționare într-un domeniu aflat în plină ascensiune sau pur și simplu intenționați să faceți o schimbare de look, vă invităm să urmăriți activitatea echipei Nuevo Academy pe pagina lor de facebook sau pe site.