În această perioadă ne confruntăm cu emoțiile unei experiențe noi și captivante. Din dorința de a fi în pas cu cerințele publicului nostru și de a evolua în permanență, am ales să transformăm Sante Dulce Raw Vegan în colțișorul nostru de viață numit LifeSpot.

Ne dorim să contribuim la creșterea calității vieții prin produsele naturale pe care le punem la dispoziția ieșenilor, astfel încât fiecare persoană să se încarce cu energie și poftă de viață.
Valorile după care ne ghidăm au rămas aceleași: îmbunătățirea calității vieții și sănătății umane prin produse realizate din ingrediente naturale.

Și, iată că odată cu schimbarea numelui, am diversificat și gama de produse.
Deoarece ne-am dorit să creăm un loc care să le dea clienților noștri un boost de energie pentru întreaga zi, am introdus, pe lângă torturile și dulciurile raw vegane, cafeaua de origine, fresh-urile pentru imunitate și combinațiile city detox pentru o săptămână întreagă.

Promovăm sănătatea și alimentele vii, de aceea nu am uitat nici de cei mici. LifeSpot pregătește lapte de migdale, lapte de cocos și de caju pentru copiii cu intoleranță la lactoză.
În plus, torturile noastre fiind fără zahăr, făină albă, lapte sau ouă, sunt ideale pentru persoanele care suferă de diabet, dar și pentru cei cu intoleranță la gluten sau lactoză.

Indiferent că le vrei pentru tine sau pentru cei dragi, pentru angajații sau invitații tăi, poți comanda orice dorești de la LifeSpot.

Evenimentele corporate, dar și cele private pot beneficia cu ajutorul nostru de colțul lor cu dulciuri vii și sănătoase.

Alimentele sănătoase, naturale, ne ajută să ne regăsim starea de armonie cu propria noastră natură. Consumul de fructe și legume ne oferă bunăstare fizică și mentală în fiecare zi.

Hai în comunitatea LifeSpot! 🙂

PS: Pentru mai multe detalii și comenzi ne găsiți pe pagina de facebook.