Dan Bittman: „Nu mi-am recuperat vocea, nu am înregistrat nimic. Nu ştiu când vom avea concerte”
Solistul Holograf, Dan Bittman, a declarat într-un interviu acordat cotidianului ring că încă nu s-a recuperat după operaţia la gât şi că nu ştie când va reveni pe scenă sau în studio.

„Sunt în convalescenţă. Toate ziarele au scris că mi-am revenit, însă adevărul e altul. Nu mi-am recuperat vocea complet, nu am înregistrat nimic încă”, a declarat Dan Bittman.
Solistul Holograf a precizat că a mers la studio împreună cu colegii, însă nu pentru a înregistra sau repeta. „Ne-am întâlnit, dar nu pentru a repeta. Doar ne-am văzut aşa, între noi”, a declarat Bittman.
Problemele lui Dan Bittman au apărut după ce s-a operat, anul trecut, la o clinică din Viena. Deşi ar fi trebuit să-şi revină complet în două săptămâni, solistul este încă răguşit.
Solistul Holograf a precizat că, deocamdată, nu se pune problema de concerte. „Problemele mele de sănătate sunt mai importante decât banii. Nu am ce să vă spun de concerte, nu e cazul să vorbim despre concerte. Când mă voi simţi mai bine, vă voi anunţa”, a declarat Bittman.
Solistul Holograf a negat şi zvonurile potrivit cărora ar da în judecată medicii din Viena, pentru malpraxis. „Nu a fost vorba de niciun proces, speculaţiile au pornit de la o declaraţie a mea, în care spuneam că presa mi-a dat o idee bună (n.r. să dea în judecată medicii). La Viena e un sistem excepţional, chiar am rămas impresionat că totul funcţionează formidabil. Chiar dacă eşti preşedinte sau un nimeni, eşti tratat la fel”, a declarat Bittman.