JobShop ? Când , cum , de ce ?

În perioada 5 -11 aprilie 2013 JobShop(R) revine cu cea de a 13-a ediție. Evenimentul Național de Carieră JobShop își propune ca și în acest an să ofere posibilitatea studenților din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și nu numai să își dezvolte abilitățile deja dobândite , să le ofere instruire și consiliere în aria profesională.

Pe parcursul celor 6 zile de eveniment se vor desfășura diferite activități care au ca scop extinderea viziunii de ansamblu a studenților despre câmpul profesional. Printre acestea se numără “Cariere de succes” , “CV-ul meu de nota 10” , “Prezentare de Burse” și “BACo” , activități ce au rol constructiv pentru dezvoltarea personală a studenților.

Pe data de 10 aprilie în Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului are loc “Ziua de standuri”, zi în care studenții au oportunitatea de a comunica în mod direct cu companii ce activează pe domeniul tehnic. Ziua de standuri poate fi considerată o piatră de temelie pentru viitorii ingineri , zi în care aceștia își pot găsi intershipul mult dorit sau chiar viitorul job.

Evenimentul este organizat de BEST Iași , organizație europeană apolitică si non-profit condusă de studenți și proaspăt absolvenți. Exista 94 de grupuri locale în 32 de țari și are un număr de aproximativ 4800 de membrii implicați în evenimente dedicate în mod exclusiv studenților.