team-adventure

După înscrierea celor nouă echipe de studenți pasionați de domeniul publicității și relațiilor publice și după defășurarea Conferinței, Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure trece la etapa finală, Gala.

Gala reprezintă deliciul proiectului, întrucât în cadrul acesteia studenții își vor prezenta campaniile realizate în fața unui juriu format din profesori și specialiști în domeniu, ce vor analiza originalitatea ideilor, aplicabilitatea lor și vor oferi un feedback real și susținut. De asemenea, vor fi prezenți și mentorii ce i-au sprijinit și ajutat pe tot parcursul proiectului (Flavia – Loredana Bocăneț (Junior Communication Specialist la „Yonder”), Florin Mare (Managing Partner la „Binders” și „Boomerang”) și Marina Topcian (Digital Project Manager la „Grapefruit”).

Partenerii din această ediție, SCC, Drawing Rocksși Salubris, vor afla soluțiile provocării lansate participanților și se vor bucura de variantele primite. Câștigătorii vor primi și premii în bani, 900 de lei, din partea firmei pentru care au lucrat, și, de asemenea, vor avea satisfacția să vadă că ideile lor au fost implementate. team ADventure este despre munca în echipă, inspirație și mult devotament!

Gala va avea loc în data de 21 noiembrie, la Congress Hall Palas, începând cu ora 10:00! Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de ideile mărețe ale participanților!

Se anunță o ediție de neuitat!