Bun venit Xtreme Body Iași

72

În familia noastră are loc un eveniment pe cât de important, pe atât de emoționant. Din dorința de a oferi o gamă cât mai diversificată de servicii, am decis să devenim Xtreme Body Iași, proces menit să ofere localului o poziționare mult mai clară pe piață.

Prin această schimbare, centrul de fitness Xtreme Body dorește să întărească promisiunea de a căuta soluţiile potrivite clienților și de a încuraja mișcarea și lupta pentru corpul dorit. Se dorește ca Xtreme Body să consolideze obiectivele și misiunea brandului, acelea de a oferi servicii profesionale, de cea mai bună calitate.

Ne dorim să oferim tuturor celor care ne trec pragul o stare de sănătate îmbunătățită, energie ridicată, stare de bine atât fizic, cât și mental, o mai mare încrederea de sine. Pe lângă asta, ne dorim să avem o contribuție majoră la încărcarea cu energie și poftă de viață.

Din anul 2016 și până în prezent am reușit să creăm o comunitate a iubitorilor de sport, a iubitorilor de extrem. Prin gama de servicii oferită, am dăruit clienților putere, încredere și ajutor īn transformarea corpului.

Este cunoscut faptul că „xbody” este un sport care ajută în procesul de slăbire, prin puterea ulrasunetelor. Pe lângă aceste servicii însă, Xtreme Body oferă și alte servicii, pe care vă invităm să le descoperiți accesând pagina de Facebook sau site-ul web.

Xtreme Body își propune să susțină pas cu pas clienții care de 3 ani ne animă și ne inspiră să fim mai buni, luptând din greu pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor.

Schimbarea numelui în Xtreme Body nu va afecta în niciun fel clienții actuali sau calitatea serviciilor oferite. Te poți bucura ca și până acum de servicii profesionale personalizate și de o stare de bine care te va ajuta să te redescoperi.

Rămânem aliații tăi în procesul de slăbire, tonifiere și creștere a mesei musculare.

Bucură-te în continuare de experiențe extreme!

Adresă: Str Păcurari Nr. 156, Iași
Contact:  0745 221 122
Site web:  https://xtremebody-iasi.ro