Finalul toamnei se apropie cu pași repezi și odată cu el, mult așteptatul Black Friday. Intrăm în cea mai magică lună din an, luna cadourilor, iar reducerile de Black Friday sunt prilejul perfect pentru a ne face cadouri nouă, sau celor dragi.

Reduceri dintre cele mai atractive apar pe piață în perioada următoare, de care cu siguranță abia aștepți să profiți. Mai toate femeile își doresc ca în perioada sărbătorilor de iarnă să arate impecabil, fie pentru Crăciun, fie pentru petrecerea de final de an. Un corp lipsit de imperfecțiuni, un aspect mai tern, un ten curățat și hidratat, sunt doar câteva dintre dorințele prezente pe lista doamnelor în această perioadă.

Una dintre clinicile de înfrumusețare care a început să încânte cu seria reducerilor de Black Friday este QEstetic. Pentru necunoscători, QEstetic este prima clinică cu echipamente state-of-the-art disponibilă în Iași și în regiune.

Perfecte pentru răsfățul personal sau pentru a încânta o femeie specială din viața noastră, la QEstetic întâlnim în perioada 15.11.2019 – 30.11.2019 reduceri de până la 50% la tratamente pentru corp și suflet. Iubitoarele de frumos au acum ocazia de a beneficia de tratamentele mult dorite, la prețuri speciale.

La ce servicii oferă QEstetic reduceri? La cele pentru o talie mai subțire, remodelarea corpului după naștere, arderea grăsimilor, eliminarea celulitei sau vergeturilor. Mai mult decât atât, QEstetic știe că una dintre cele mai mari dorințe pe care femeile o au este să aibă o piele fină, lipsită de păr nedorit, motiv pentru care oferă reduceri de 40% și la tratamentele de epilare definitivă.

Reducerile pentru tratamentele faciale sunt la fel de generoase. Tratamentele care asigură un ten curat și hidratat, întinerire, rejuvenare sau regenerare facială sunt realizate de profesioniști, cu aparatură de cea mai înaltă calitate, la un preț special.

Tot aici găsim soluția și pentru doamnele cu un program destul de încărcat, ce nu își permit să petreacă mult timp în centrele de înfrumusețare – produsele de îngrijire pentru acasă.

Iarna aceasta poți fi și mai frumoasă! Profită de reduceri împreună cu persoanele dragi din viața ta!

Detalii despre reducerile pentru fiecare tratament în parte în galeria foto de mai jos: