Metsa Tissue este o cunoscută companie producătoare de hârtie igienică din Finlanda, care îşi atrage clienţii prin printarea de mesaje sau citate pe sulurile pe care le comercializează. Cu toate acestea, potrivit liderilor bisericeşti din ţările nordice, ei au mers prea departe în momentul în care au folosit citate din Biblie.
Mesajele au ofensat mai mulţi preoţi protestanţi din Norvegia
Pasajele printate de companie includ predici din Evanghelia după Matei şi din Epistola întâia către Corintinei. Produsele au fost vândute în Norvegia, Danemarca şi Suedia. Producătorii au fost nevoiţi să renunţe la această linie, după ce au primit mai multe plângeri din partea Bisericii Protestante din Norvegia.


Se pare că firma a selectat citatele după ce a organizat o campanie pe Facebook, prin care le-a cerut fanilor idei pentru astfel de mesaje. Cu toate că au vrut să promoveze idei despre iubire şi dragoste, o parte dintre mesaje au fost percepute greşit. Printre ele se află şi un citat spus de Isus, „Căci unde este comoara voastră, acolo va fi inima voastră”, lucru care a deranjat mai mulţi preoţi.

Sursa: rtv.net