Află ce animal protector ti-a fost dat la naştere!

E uşor, doar urmăreşte-ţi data de naştere mai jos şi vezi ce te învaţă animalul tău protector:

GASCA
de la 21 decembrie la 20 ianuarie

Persoanele guvernate de gasca sunt foarte serioase, mai ales cand sunt aduse in discutie probleme legate de etica si morala. Sunt idealisti si aventurosi, pentru ca le place sa exploreze noul, se cred geniali, neintelesi fiind in permanenta atrasi de necunoscut. Sunt perfectionisti, harnici si entuziasti. Iau in serios orice angajament in care ar putea fi implicati… fie ca e vorba de familie sau de serviciu. Esential pentru gaste este ca sunt ambitioase si mai ales foart incapatanate in dorinta de a atinge anumite obiective. Chiar daca el cauta noul, nativul din gasca este statornic, constant si concentrat, si nici un obiectiv nu este greu de atins pentru el. Uneori gastele sunt persoane foarte rigide. In dragoste, sunt persoane discrete, inchise, neintelese si pot fi, in multe cazuri, egoiste. Nativul din gasca trebuie sa invete sa aiba buna dispozitie deoarece are predispozitie in a strica cheful celor din jurul sau prin felul sau de a fi.

VIDRA
de la 21 ianuarie la 20 februarie

Persoane influentate de Vidra sunt creative, vesele si au logica in ceea ce fac. Ele sunt idealiste si de multe ori lupta pentru scopurile lor, mai ales atunci cand, sunt implicate persoane slabe si neajutorate. Regula de baza la Vidra este sa caute adevarul in tot ceea ce fac. Persoanele din Vidra au dezvoltat o obsesie din a gasi adevarul. Nu pot trai fara prieteni, care sunt, de obicei, parte din planurile sale. Sunt intuitive, au de multe ori privilegiul unei inteligente peste medie si un grad ridicat de creativitate. Sunt oameni moderni si liberali, care pune mare pret pe libertate. Vidra poate fi foarte excentrica si umanitara. Vidra este rebela si uraste sa traiasca dupa reguli si regulamente, dar de obicei cultiva prietenii profunde, in detrimentul pasiunilor trecatoare.

LUPUL
De la 21 februarie la 20 martie

Lupii sunt mai presus de toate, LIBERI. Au initiativa, sunt persoane de incredere, generoase si cultiva dragostea pentru cei care ii iubesc. Dragostea este mai presus de orice altceva in viata lor si nu se relaxeaza pana cand nu isi ating scopurile lor. Caracteristicile sale majore sunt compasiune si sensibilitatea. Sunt persoane intuitive si creative, dar foarte agresive atunci cand este necesar. Nu refuza sa ofere ajutor pentru oricine are nevoie. Este timid si lipsa de sensibilitate ii jigneste determinand chiar o oare care agresivitate. Lupul este sincer, de incredere si inchis, de obicei, iubeste neconditionat.

SOIMUL ROSU
de la 21 martie la 20 aprilie

Cu o foarte mare intuitie, Soimul rosu este adaptabil si deschis oricarei situatii. Este un lider nascut, este destinat sa fie vocea care comanda, dar pacatul sau este ca uneori este foarte impulsiv. Soimul este preocupat de grupul din care face parte dar mai ales de soarta sa. Soimii sunt oameni cu multa initiativa, dar trebuie sa fie foarte atenti cu actiunile pripite si impulsive. Sunt plini de viata, extrovertit si entuziasmati. Cele mai mari dificultati sunt perseverenta. Din pacate soimii nu reusesc sa pastreze ritmul si directia pentru o lunga perioada de timp. Ei sunt aventurosi si iubitori, si sunt predestinati intr-o misiune pe viata de a-i ghida pe ceilalti. In dragoste, sunt pasionali si li se aprinde focul inimii cu mult usurinta.

CASTOR
de la 21 aprilie la 20 mai

Castorii sunt persoane practice, stabile si foarte, foarte perseverente. CASTORUL este iubitor de natura iar oamenii care sunt guvernati de semnul castorului au inclinatii antreprenoriale, spirit hotarat si foarte posesiv. Castorul stie doua lucruri: vede lumea materiala mai bine decat oricine si cauta un loc care sa-i confere siguranta – astfel incat sa nu renunte la niciun obiectiv oricat de mic ar fi. Uneori este inflexibil, trebuie sa invete si sa accepte anumite limite. Ca muncitori sunt perseverenti, reusesc chiar sa influenteze si alte persoane din jurul lor sa realizeze ceea ce isi doresc. Cauta neincetat pacea si armonia si au un sentiment foarte puternic estetic. In dragoste este posesiv, dar, de asemenea, foarte grijuliu si dedicat. In viata Castorul ar trebui sa fie mai preocupat de dezvoltarea sa spirituala.

CERBUL
de la 21 mai la 20 iunie

Persoanele guvernate de cerb sunt puternice, mandre si de multe ori agresive. Elegante si pline de abilitate in orice ar face, cerbii isi gasesc securitatea emotionala in lumea materiala. Nu ca ar fi prea intelectuali si inteligenti, dar sunt de multe ori inconsistenti, agitati si le place sa se labarteze. Le place natura si le place sa vorbeasca. Nimic nu trece neobservat de catre cerb. El este intotdeauna la curent cu tot ce se intampla in jurul sau … dar si al tau. In dragoste, sunt persoane schimbatoare si nestatornice. De obicei este entuziasmat dar la fel de repede isi pierde interesul. Ii plac lucrurile noi dar cu la fel de mult usurinta se descotorosesc de tot ceea ce nu le mai serveste. Cerbii iubesc provocarile si nu se tem de schimbare.


CIOCANITOAREA
de la 21 iunie la 20 iulie

Oamenii aflati sub influenta Ciocanitorii sunt emotivi, sensibili si foarte iubitori. Este prea atasat de oameni, de animale si de natura, in general, cea mai mare provocare este de a invata cum sa foloseasca puterea si capacitatea emotionala in lumea materiala in care traim. Ciocanitoarea este foarte atasata de familia ei si se sacrifica cu usurinta pentru persoanele pe care le iubeste. In dragoste are un puternic sentiment matern si romantic, uneori, pierde simtul realitatii. Creativa, artistica, sensibila si protectoare Ciocanitoarea este intotdeauna foarte prietenoasa si respectuoasa.

SOMONUL
 de la 21 iulie la 20 august

Persoanele guvernate de somon sunt generoase, sensibile si poseda un sentiment de caldura si de intimitate care te face sa te simti ca acasa. Creativ si capricios, cel mai mare scopul al somonului este de a trai in armonie cu mediul in care traieste. Somonul este stralucitor si este nascut sa aiba succes, dar uraste sa treaca neobservat. Este entuziast, increzator, puternic si ii place sa joace rolul de lider. Energic si, uneori agresiv, nu face compromisuri dar este de asemenea, generos, iubitor si foarte sensibil. Ii place sa fie in centrul atentiei, asa ca ar putea sa devina arogant si laudaros. Somonul trebuie sa invete sa-si gaseasca stabilitatea… iar in dragoste sa fie mai putin pasional si posesiv, deoarece isi sufoca partenerul.

URSUL BRUN
de la 21 august la 20 septembrie

Persoanele nascute in semnul ursului brun sunt foarte independente si practice. Nu este foarte implicat emotional si cultiva relatii cat mai simple cu rezultate concrete. Greu de tinut in frau ursul brun este statornic in relatie dar va cauta toata viata perfectiunea. Din acest motiv este foarte critic iar acesta este cel mai mare defect, si totusi este si cea mai buna calitate, deoarece stie sa-si faca autocritica ceea ce poate fi constructiv… sau distructiv. Ursii bruni sunt muncitori de la natura, exigenti, dar, de asemenea, sunt foarte loiali. Mai mult decat atat ursii reusesc sa obtina tot ce isi doresc pe planul material. Nu-i place schimbarea, preferand rutina de de zi cu zi. Adora sa se ocupe de problemele din viata de zi cu zi si o face cu mult succes. In dragoste sunt foarte exigenti si de multe ori isi reprima sentimentele.

CORBUL
de la 21 septembrie la 20 octombrie

Persoanele guvernate de corb sunt inteligente, rapide si foarte cumpatate. Mistic prin natura, corbul iubeste pacea si linistea, cautand mereu acea stare de spirit in armonie cu natura. Idealist si fermecator, corbul uraste indoiala si incertitudinea, pentru ca asta creaza o stare de nesiguranta. Corbul stie sa aprecieze valorile prieteniei si uraste singuratatea, trebuie sa fie mereu inconjurat de oameni. Corbul este influentat de natura, oamenii din corb obisnuiesc sa petreaca mult timp in natura. Au toane cand nu poti sa glumesti cu ei, ceea ce le afecteaza imaginea. In rest, corbii sunt diplomatici, corecti si idealisti. Rolul corbului pe lume este de a armoniza. In dragoste sunt puternici si sensibili, dar foarte influentabili de oamenii din jurul lor.

SARPE
De la 21 octombrie la 20 noiembrie

Serpii sunt misteriosi si sensibili, predispusi la schimbari emotionale profunde si transformari inimaginabile. Sarpele este disciplinat, obsesiv chiar, posesiv, si poseda o mare vointa de a controla partea lui intunecata desi este foarte dificil. Sarpele este plin de secrete, senzual si rezervat, si este foarte rece in cele mai dificile situatii. Sarpele este adaptabil, creativ si determinat, avand o sensibilitate peste medie ceea ce-l face foarte linistit, se poate trece fara ca cineva sa-l observe. El este rabdator si inteligent, si intotdeauna asteptarea este cea mai buna arma a sa. In dragoste este rezervat, si este mai mult interesat sexual desi nu este chiar total indiferent fata de partener.

BUFNITA
de la 21 noiembrie la 20 decembrie

Bufnitele sunt extrem de atente si de tacute. Se exprima bine – articulat si discret, inteligent si prefera o conversatie buna decat un film prost. Cine are ochii de bufnita vede in detaliu si, prin urmare, oamenii sub semnul bufnitei sunt perfectionisti si solicitanti pentru cei din jur. Libertatea este cel mai mare atribut al bufnitei, mai ales de expresie. Sunt buni oameni de stiinta fiind interesati de cunoastere. Bufnita este curajoasa si poarta in ea darul versatilitatii. Naturala sincera si simpatica, de multe ori sufera de o lipsa de tact si de onestitate excesiva. In dragoste, pretuieste libertatea, dragostea de aventura si este atrasa de oamenii diferiti cu stil mai exotic.

Sursa: likenews.ro