Recomandăm ca mesele zilnice să conțină 51% alimente crude din 3 motive simple:
1. ÎNCĂRCĂTURA BIOENERGETICĂ – Hrana vie își capătă încărcăturile electrice de la electroni de înaltă putere trimiși la noi de către soare. Alimentele condensează energia luminii solare și o transmit către celulele corpului. Cercetatorii din domeniu cred că această energie electrică condensată are capacitatea de a trezi moleculele relativ inerte din sistemul nostru, fie prin preluarea unui electron, fie prind donare. De aceea înaltul potențial electric al alimentelor vii este un factor important din puterea lor vindecatoare.
2. OXIGEN – Fără suficient oxigen în sângele nostru, dezvoltăm simptome de lipsă de energie și digestie și metabolism greoi. Aceste semne exterioare sunt vestitorii bolilor serioase care evor urma. Privarea de oxigen este o cauza majoră de cancer și că printr-o aprovizionare continuă cu oxigen către toate celulele, cancerul poate fi prevenit pe termen nedefinit. Cu orașele noastre poluate și stiluri de viață inactive, majoritatea oamenilor nu capătă destul oxigen pentru a activa un corp sănătos. Alimentele procesate și gătite nu conțin oxigen.
O dietă cu hrană vie, oferă corpului o sursă de aprovizionare continuă și abundentă cu oxigen.
3.ENZIME – Cheia fundamentală pentru eficacitatea hrănirii corpului nostru sunt acele intangibile elemente, cunoscute ca ENZIME. Cu alte cuvinte, elementele care dau putință corpului să fie hranit și să TRAIASCĂ, acel element care este ascuns înlauntrul semințelor de plante și în germinarea și creșterea acestora, este un PRINCIPIU VITAL cunoscut ca ENZIME.
“ENZIMELE sunt temelia întregii regenerări celulare” Nu cina fără enzime”– Viktoras Kulvinskas
Mănâncă viu pentru a fi sănătos!
Sursa: viataverdeviu.ro