Festivalul culorii vine in 2014 si in Romania, un concept unic adus in Germania poposeste anul acesta si la Iasi dar si in alte 11 mari orase din tara. Holi este un festival de primavara originar din India simbolizand victoria mistica a binelui impotriva raului si se petrece in ultima zi cu luna plina (Purnima) a lunii Phalguna in februarie sau martie. Este unul dintre cele mai vechi festivaluri din India, dar cu siguranta este cel mai plin de culoare. In aceasta zi nu exista bariere de varsta, gen si statut social.

Pulberea Holi se afla sub un control strict al calitatii, produs în Germania. Produsul nu este nociv pentru sanatate . Este compus din faina de porumb si contine colorant alimentar. Pulberea se prezinta sub forma unor particule foarte mici in asa fel încat sa nu poata provoca leziuni la nivelul tractului respirator. In timpul petrecerii poti bea, poti manca si dansa pe muzica mai multor dj de muzica electronica locali dar si internationali.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=04k6guPY-AQ[/youtube]

Holi Iasi vine cu forte proaspete si te invita sa faci parte din cea mai tare petrecere facuta pana acum in Romania . Festivalul Holi One Color se desfasoara  in marile orase ale lumii precum Lima, Panama, Bogota, Cape Town, Johannesburg, Costa Rica, Passau, Medellin, Warszawa, Londra, Roma, Dublin, Berlin etc.

 

Inca nu s-au facut publice datele in care festivalul va avea loc in fiecare oras din tara, dar va vom anunta in scurt timp. Biletele se vor comercializa prin reteaua Eventim si vor costa in jurul sumei de 100 de lei, atunci vei primi si pudra colorata.

In Bucuresti va avea loc pe 31 mai in Piata Constitutiei.