Fiecare sărbătoare este nelipsită de tradiționalele urări. Dacă ești în pană de idei sau vrei sa îi impresionezi pe prietenii tăi cu mesaje cât mai frumoase, iată cateva mesaje drăguțe pe care le poți trimite de Crăciun.

1. Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc s-aveti in toate, La Multi Ani cu sanatate!

2. Pe la ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e impodobit, mosul e din nou grabit, peste tot e bucurie si Craciunul iarasi vine. Sarbatori fericite!

3. Mos Craciun bate la usa,/ Scoate mana din manusa/ Si va da din palma lui,/ Darurile cerului,/ Langa brad si langa foc/ Sa va umple de noroc!/ Craciun Fericit!

4. Bradul e impodobit,/ Modul inca n-a sosit,/ Incepeti sa colindati,/ Si pe el sa-l asteptati./ Va veni la fiecare,/ Cu cadouri si-o urare:/ Un Craciun plin de iubire,/ Sanatate, fericire,/ Mult noroc si impliniri/ Si ani plini de bucurii!

5. Sa va fie casa, casa, Cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, Drumu-n viata cat mai lin. Bogatie cata vrei, sanatate pentru toti, Iar la anul care vine, Sa va fie si mai bine. Craciun Fericit!”

6. Buna ziua, eu sunt Mosu’, Cel cu nasu-n pic cam rosu, Si-am venit prin telefon, Nu pe usa sau pe horn, Cu urari de fericire, Sanatate si iubire! Craciun fericit!

7. L-am vazut urcand pe cos, cu tupeul lui de Mos. Si in sac avea de toate: bani, noroc si sanatate. Sigur vine si la voi, fiindca e trimis de noi. Craciun Fericit si La multi Ani!

8. Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!” / ”Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!

9. Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun!

10. Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!

Sursa: stiri.acasa.ro
Sursa foto: epiphanysearch.co.uk