Joi, 3 aprilie 2014 va avea loc a X-a ediție a evenimentului JCI Iași | Business Networking Event ce reunește profesioniști din diferite domenii de activitate cu scopul de a genera noi oportunități de afaceri și de a-și extinde rețeaua de contacte profesionale.

Evenimentul va avea loc la Iași, la Hotel Traian, Sala Eminescu, între orele 18.00 și 21.30 și va include primul atelier (workshop) de dezvoltare a abilităților practice de prezentare profesională rapidă (pitching) din Iași – ’’Pitch yourself with impact’’
(“Prezintă-te rapid și cu impact”) – susținut de consultantul în comunicare Anna Heijker din Olanda. În urma acestui atelier,participanții vor ști cum să creeze o primă impresie cu impact și cum să atragă parteneri și clienți ușor și eficient.

Sesiunile de networking (întâlniri de afaceri) vor fi de tip rapid, 1 la 1, cu prezentări de un minut și jumătate fiecare către multipli potențiali parteneri, dar și de tip deschis, cu discuții libere în funcție de oportunitățile identificate de-a lungul evenimentului.

“Activăm pe o piață din ce în ce mai aglomerată, mai diversă, mai complexă. Așadar există o nevoie reală de comunicare rapidă și eficiență între antreprenori, manageri, profesioniști din diverse domenii. Evenimentul nostru vine în întâmpinarea acestor nevoi, pentru a putea ajuta comunitatea de business din Iași să crească.” a spus Roxana Pascariu, specialist în limba engleză de afaceri, managerul de proiect al evenimentului.

Pentru mai multe informații și înscrieri, puteți accesa site-ul www.bne.jciiasi.ro

JCI (Junior Chamber International) Iași este o organizație non-profit de tineri cetățeni activi al cărei scop este dezvoltarea mediului de business local prin generarea de noi oportunități pentru membrii comunității ieșene.