Ediția a treia a evenimentului Make the difference – Youth Experience din această primăvară se apropie cu pași repezi. Pentru înscrieri accesați link-ul următor: http://bit.ly/1ebfbhJ.

Make the difference este un eveniment educațional bine definit și organizat, cu discursuri motivaționale de tip TED, care vine cu un mix de dezvoltare personală și orientare spre schimbare. Ediția din primăvara lui 2014, Youth Experience, te aduce în fața unor persoane deosebite (de la formatori de tineri, lideri de ONG-uri până la antreprenori și politicieni), care vor să împartă cu tine din experiența lor, iar tu nu trebuie decât să fii deschis, să îndrăznești să cunoști mai multe și să fii prezent la evenimentul nostru.

Invitații speciali ai celei de a treia ediții Make the Difference sunt:
Andreea Zaharescu – co-fondator Upside Down
Angela Achiței – președinte Fundația Alături De Voi România
Flavian Cristea – ex-președinte AIESEC
Ina Ciobanu – Creative Advertising
Lina Vdovîi – Redactor TVR
Mircea Serediuc – coordonator AIESEC Academy
Olga Melniciuc – Consiliul Economic de pe lângă Primul Ministru (Guvernul Republicii Moldova)
Victor Lutenco – Directorul Biroului pentru Relații cu Diaspora (Guvernul Republicii Moldova)
Sergiu Bargan – Project Manager Make the Difference

 Statement Make the Difference:

„Pentru că ne-ai câștigat simpatia și aprecierea datorită alegerilor tale de a participa la evenimentele noastre anterioare, vrem să fim cei care te provoacă la încă o schimbare.
Lasă deoparte simulările de bacalaureat, proiectele pentru facultate sau examenele și vino sâmbătă, 29 martie 2014, ora 12:00, la evenimentul Make the difference – Youth Experience.” 

 

Sursa: via Facebook