Eşti preocupat de traictoria evoluţiei tale personale? Îndrăzneşte să investeşti în propria ta educaţie şi dezvoltare. Remarcă-te.

Asociația Societatea Pentru Psihologie te invită la cea de-a treia ediție a mult aşteptatului program Braining Days.

Derulat pentru prima dată anul trecut și înregistrând o reușită si un impact neaşteptat, o mână de tineri entuziasmaţí, responsabili, îndemnati spre succes lansează încă o dată modalitatea de învăţare non-formală în domeniul fără cusur, al psihologiei, oferindu-ţi şansa de a ieşi din rutină, de a-ţi scurge setea de cunoaştere de pe cuvinte. De la un tânăr dornic de pricepere şi de inedite experienţe către un altul, îţi propunem o nouă succesiune de workshop-uri menite să adauge o cărămidă la temelia dezvoltării tale.

Braining Days susţine studenţii care-şi împărtăşesc aşteptările si gusturile în materie de psihologie sau care doresc să se şi autodepășească; mai mult decat atât evenimentul are rol în dezvoltarea aptitudinilor mnezice, de lucru în echipă, evidenţiază mecanismele cogniţiei şi marchează o nouă treaptă pe domeniul profesional al fiecărui student.

Suita de workshop-uri se va desfăşura între 5-6-7 martie, la Casa Universitarilor, începând cu orele 16:00, interpretând teme alese precum N.L.P. – persuasiune în negociere, Inteligenţa emoţională în relaţia de cuplu şi Body Language, abordând o nouă arie de aplicabilitate a psihologiei, iniţiându-te în problematici existente.

Proiect susţinut de departamentul de training, sub coordonarea lui Andrei Marian Solomon, din cadrul Societăţii Pentru Psihologie, constituie o manieră prin care se menţine interesul activ al studenţilor pentru dezvoltare, cunoaştere, reuşită, ştiinţă. Fă un prim pas spre izbândă, căutându-ne în corpul D, la parter, pentru a afla cât mai multe despre acest eveniment. Convinge-te de oportunităţile care ţi se ivesc. Biletele se pot rezerva fie telefonic, fie din facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, de la parter (corpul D), la numai 7 lei. Iniţiativa face diferenţa.

Progresul il poţi dobândi investind în tine. Investind în tine, te dezvolţi şi personal. Dezvoltându-te personal reuşeşti pe plan profesional. Reuşind pe plan profesional, excelezi şi-n ştiinţă. Înscrie-te şi tu în propria călătorie către succes. Evadează în educaţie descoperind astfel secretele din spatele culisei evoluţiei tale.

Pentru și mai multe detalii, contactați AnaMaria Mihai, Societatea Pentru Psihologie – 0743 821 475.

 

Sursa: comunicat