Orice persoană are momente în care simte că îi lipsește total motivatia. E posibil să fie de vină oboseala, orele prea încarcate la serviciu, grijile pentru viitorul familiei sau, pur și simplu, o stare de apatie generală.

Indiferent de cauză, de tine depinde sa regăsesti motivația de a lua totul de la capăt: să muncești din nou cu entuziasm chiar dacă ratezi o promovare, să te răsfeți cu o sesiune de cumpărături, să petreci timp calitativ cu cei dragi etc. Ai nevoie de o schimbare de atitudine și de câteva sfaturi pentru a regăsi motivația rătăcită undeva la jumătatea drumului. Chiar daca ai impresia că este dificil, poți apasa butonul de repornire și să începi o noua etapă în viața ta personală, familială sau profesională. Dar, mai bine, te lăsăm să te convingi uitându-te la aceste clipuri atent selecționate:

1. Protejează-ți visele, scenă din filmul The Pursuit of Happyness – Povestea reală a lui Chris Gardner.

2. Apple – Gândește diferit – Reclama la Apple “Oamenii care sunt suficient de nebuni să creadă că vor schimba lumea, sunt cei care o vor face.“

3. Osho – Something which never dies. Inconfundabil, Osho surprinde mereu prin discursurile sale.

4. Discursul lui Steve Jobs la Stanford, 2005. Celebru deja, discursul lui Steve Jobs nu cred că mai are nevoie de prezentare.

5. I am the champion. Discurs ținut de un antrenor în fața echipei sale.

6. Will Smith – Secretul unei vieți împlinite. Discurs ținut de Will Smith despre ce deosebește oamenii de succes. Cum și-a atins el succesul.

Adaptat după sursa: florinrosoga.ro