În cadrul evenimentului Geometria sacră ca instrument de lucru și de reconfigurare spirituală, lucrule mici care au făcut ca evenimentul să fie electrizant au fost formele geometrice sacre.  Indiferent de mărime, forma a fost mereu un detaliu cu rol important în viața noastră căruia nu i-am acordat prea multă atenție. Poate e timpul să devenim conștienți și de această dimensiune a vieții noastre și să îi dăm atenția bine meritată.

Unul dintre exercițiile practice ale acestui workshop a fost punerea în fapt a unor forme geometrice sacre, cu ajutorul corpurilor noastre și experimentarea efectului de formă pe care îl emanau. Cu cât formele erau mai complexe, cu atât sezațiile erau mai puternice. S-au putut exerimenta diferite senzații în funcție de cum te raportai la forma respectivă, fie făceai parte din formă, fie te aflai înăuntrul ei sau înafara ei, aproape sau la distanță. Cert este că forma avea o putere electrizantă și fiecare a experimentat din magia efectului de formă. Eu, cel puțin, mă simțeam ca după o meditație în posturi șamanice. Concluzia este că simpla reconstituire a unor forme geometrice sacre te poate energiza într-o manieră uluitoare.

Așadar am aflat lucruri noi și interesante despre forme sacre și am și simțit pe pielea noastră ce înseamnă punerea în practică a acestor forme, experimentând vibrația unică a fiecăruia. Forma lucrurilor are o importanță mai mare decât am crezut, ba chiar ne puttem folosi de ea pentru a ne îmbunătăți viața și implicit a crește în spirit.

Un eveniment energizant prin experiența efectului de formă, cu mulțumiri trainerului nostru Irina Chirica pentru entuziasm și dăruire  și Librăriei Florarea Vieții pentru încredere și găzduire!