14 februarie vine la pachet cu cine romantice, inimioare si declaratii de iubire, dar si cu multa presiune. Pentru ca oriunde te intorci afli ca e o zi speciala, nu prea poti s-o lasi sa treaca neobservata, nu? Dar daca n-ai nicio idee in afara de banala felicitare, cu ce mesaj il intampini pe iubitul tau de Sfantul Valentin?

Mesaje de Valetine s Day: Ce sa ii scrii de Ziua Indragostitilor ca sa ii demonstrezi cat il iubesti

Surprinde-l de dimineata cu mai multe biletele lasate prin casa. Poti crea un traseu pornind de la perna, continuand cu parchetul si terminand pe oglinda din baie, unde poti scrie cu un ruj de ce il iubesti. Dar nu te opri acolo: ascunde un mesaj si in buzunarul hainei sau lasa-i unul prins pe parbriz. Inainte sa te lasi purtata de avant, ai grija sa nu scrii pe biletelele “uitate” in haine ce n-ai vrea sa citeasca doamna de la curatatorie sau colegii de birou.

Daca ii place muzica poti sa-i compui un mesaj folosindu-te numai de versurile sau titlurile melodiilor lui preferate. S-ar putea sa fie ceva mai complicat daca asculta mult rock gothic, dar daca-ti bati mult capul, sigur reusesti sa incropesti cateva fraze. Iar in cazul in care te numeri printre norocoasele care ar putea oricand castiga un concurs de karaoke poti sa-i canti chiar tu melodia lui preferata.

Sunteti satui de cinele romantice, trandafirul rosu si banalele inimioare? Atunci sigur ati programat pentru Sfantul Valentin o intalnire amuzanta, iesita din tipare. Fie ca mergeti la un patinoar doar de voi doi stiut sau aveti de gand sa faceti un maraton cinematografic intr-un cinema intim, poti sa profiti de aceasta zi pentru a-ti declara sentimentele cu un mesaj aparte.

Ia mai multe baloane colorate si scrie pe fiecare dintre ele o dedicatie personalizata si fa-ti aparitia cu acest buchet colorat atunci cand iubitul tau te scoate in oras. Poti apela si la un “borcan cu iubire”, un recipient din sticla in care sa strecori revase pe care notezi tot ce-ti place la el si pe care el sa-l descopere de-a lungul anului.

Sau, o alta idee: poarta-i initiala numelui pe un pandantiv sau pe o bratara, ca sa stie ca il ai mereu in gand.