Un american a facut cea mai tare aroganta! A transformat un MINI din 1965 in monster truck!


Ce poate fi mai tare decat sa pui un MINI pe sasiu si roti de Monster truck? Creatia unui american din Hampton, Georgia, e unica in lume si e de vanzare pe internet pentru 15.000 de dolari! Omul a luat un Austin Mini din 1965 si l-a montat pe un sasiu de Jeep Wrangjer modificat. A restaurat singur totul. Cea mai mare bataie de cap a fost sa faca loc pentru motor. Mini bestia, daca-i putem spune asa, are sub capota nici mai mult nici mai putin de un V8 de 5,7 litri cu transmisie automata!

Proprietarul masinii nu a precizat in anuntul de pe Ebay si cat de mult si-a batut capul sa-si dea seama cum ar putea sa incapa motorul intr-o caroserie atat de mica. Probabil, a facut totul cu forta, ca in armata. Si culoarea masinii e cazona – verde militar. E posibil ca proprietarul inventiv sa fie veteran sau vreun militar in rezerva, de vreme ce si-a dotat masina cu antene militare, care trebuie scoase, in cazul in care vrei sa te strecori prin locuri mai inguste.

Americanul e cinstit pana la capat. Recunoaste ca masina nu merge folosita zilnic. Nu e prea confortabila din cauza lipsei de spatiu in interior. Dar cu siguranta, MINI monster truck-ul lui va atrage toate privirile!