Citeste totul despre semnele clare ca e indragostita de tine mai jos:

1. O surprinzi adesea ca te fixeaza cu privirea

Ii simti ochii atintiti asupra ta, iar atunci cand te uiti si tu la ea se inroseste brusc la fata? Daca o fata te “pandeste” mai mereu si in special atunci cand tu esti ocupat cu tot felul de activitati, e un semn evident ca se simte atrasa de tine.

2. Va ciocniti “intamplator” mai mereu

Si ea nici macar nu pare surprinsa de chestia asta! Daca nu va stiti personal bine sau daca cineva nu v-a facut prezentarile, dar ea totusi se afla mai mereu in locurile prin care umbli tu, e clar ca vrea sa-ti atraga atentia.

3. Prietenii ei sunt superincantati

Ea pare usor nervoasa si in timp ce obrajii ii devin din ce in ce mai rosii, prietenii ei de la masa par superincantati, se uita spre tine si rad sau zambesc. E clar ca despre tine e vorba…

4. E convinsa ca esti un superbaiat

Daca se intampla sa ai vreo discutie cu ea, cumva iti tot repeta ce minunat esti? Sigur, te poti gandi ca e un compliment civilizat si atat. Dar daca mai si adauga faptul ca orice femeie ar fi norocoasa sa te aiba… atunci nu mai e doar un simplu compliment.

5. Cauta mereu un pretext ca sa te atinga

Sigur, o sa-ti spui ca marea majoritate a fetelor sunt afectuoase. Asa este, insa daca vezi ca te ia de mana si mereu cauta un pretext ca sa repete gestul, asta mai ales cand nu mai e si altcineva de fata, semnele sunt clare: vrea mai mult de la tine.

6. Te complimenteaza in permanenta

Te trateaza preferential? Mai mereu e de partea ta si-ti ia apararea in orice conjunctura? Atunci, sa nu mai ai dubii, e clar ca simte ceva pentru tine.

7. Se intereseaza despre “istoricul” tau amoros

Cand o fata iti arata ca e dispusa sa te asculte cand ii povestesti despre fosta ta iubita, e un semn evident de apropiere. Ce-i vei spune e cel mai simplu mod de a afla detalii despre tine.

8. Discuta despre planurile tale

Cand o fata vrea sa faca parte din viata ta, este evident ca vrea sa imparta cu tine planurile de viitor, fie el apropiat sau indepartat. Daca te intreaba ce planuri ai pentru weekend… sa n-ai nici o indoiala. Te place.

9. Iti acorda toata atentia de care e capabila

Cu totii suntem ocupati, cu totii avem mai mereu cate ceva de facut, dar daca iti da mereu toate semnele posibile ca vrea sa petreaca tot timpul ei liber cu tine, este un alt semn clar ca te place.

10. Te intreaba daca vrei sa iesi cu ea intr-o seara

Mai ales daca vede ca nu iti poate capta in nici un alt fel atentia, o sa vina sa te intrebe daca nu vrei sa iesiti impreuna intr-o seara. Deci, daca vine si-ti spune ca are doua bilete la teatru si te intreaba daca nu vrei si tu unul.. pregateste-te. Vrea sa fiti impreuna.

11. Iti precizeaza ca e” libera”

Daca iti tot flutura pe sub nas statutul ei social, e un alt semn evident ca vrea sa fiti impreuna. Daca iti reamitneste in mod constant ca tare ar vrea sa intalneasca si ea un baiat bun… inseamna ca despre tine e vorba.

12. E geloasa, mai ales daca o ignori

Da semne de plictis si nerabdare daca te vede vorbind cu o alta fata? Te trage de maneca si te intreaba daca nu cumva o placi pe cealalta? E un semn clar de gelozie si inseamna ca te vrea pentru ea.

In rest… tine cont ca cele 12 semne sunt generalitati. Mai pot fi si altele, fiindca fiecare femeie le arata in felul ei. Totul e sa nu le ignori!