Multi cercetatori in domeniu considera ca perioada anului in care este nascut un om poate determina cantitatea de noroc sau numarul de sanse pozitive care i se vor ivi in viata, in functie de zodie.

Asa ca, in cele ce urmeaza, vom vedea care zodii sunt favorizate astral din punct de vedere al norocului si mai important, care sunt numerele norocoase care influenteaza zodiile.

Berbec

Berbecii incep sa aiba noroc dupa o perioada in care depun un efort destul de mare pentru a obtine ceea ce vor. Berbecii trebuie sa munceasca mult pentru a ajunge sa fie satisfacuti iar rezultatul final, in cazul in care este cel dorit, este cea mai puternica motivare pentru a continua. Berbecii nu considera ca norocul este cu adevarat relevant fiind convinsi ca tot ceea ce realizeaza trebuie sa fie facut de ei insisi. Tocmai de aceea nu sunt considerati ca fiind nativi norocosi ai zodiacului. Cu toate acestea, au o serie de numere care le sunt favorabile.

Numere cu noroc: 1, 9, 13

Taur

Taurii sunt iubitori ai confortului material si le place sa traiasca pe picior mare. Obtin ceea ce isi doresc prin multamunca insa, spre deosebire de berbeci, au si destul de mult noroc. Astfel, planurile Taurilor se realzieaza lesne si nu dau de mari impedimente in ducerea la bun sfarsit a proiectelor care le vor aduce beneficii. Cu toate acestea, daca incep sa se bazeze prea mult pe noroc, Taurii risca sa nu mai realizeze nimic, fiind nevoie, in cazul lor, sa puna si osul la treaba.

Numere cu noroc: 17, 2, 40

Gemeni

Gemenii reprezinta semnul zodiacal la care norocul joaca un rol cat se poate de important. Fiind persoane carora le place sa comunice foarte mult, sociabile si care se inconjoara de foarte multi prieteni, Gemenii sunt unii dintre cei mai norocosi nativi ai horoscopului. Este si logic sa fie asa, avand in vedere cat de multa lume ii indrageste si cat de multa lume cauta sa le acorde ajutorul. Astfel, ceea ce doresc se realizeaza lesne datorita faptului ca sunt norocosi in primul rand la oamenii care le stau aproape.

Numere cu noroc: 6, 2

Rac

Majoritatea nativilor din aceasta zodie au o viata plina de suisuri si coborasuri. Rareori gasesc echilibrul de care au nevoie si trec prin perioade in care soarta nu le surade aproape deloc si perioade in care un le vine sa creada cate lucruri bune li se intampla. Cu toate acestea, desi norocul lor oscileaza foarte mult, racii stiu sa fie optimisti. De aceea, de fiecare data cand se afla la pamant, se bazeaza pe norocul ce urmeaza sa vine si astfel au puterea sa mearga inainte.

Numere cu noroc: 10, 5, 7

Leu

Leii sunt unii dintre cei mai mandri nativi ai horoscopului si se simt de parca tot norocul de pe lume li se cuvine. Tocmai de aceea, datorita faptului ca simt acest lucru, sunt si foarte norocosi. Le place sa traiasca in jurul celor care ii apreciaza si aproape ii venereaza, iar energia acestor oameni se transforma cu fiecare ocazie, in noroc pentru Lei. Ei sunt constienti de faptul ca sunt privit ca niste superiori si de aceeadestinul le surade.

Numere cu noroc : 4, 1, 11

Fecioara

Nativii acestei zodii sunt considerati poate cei mai ghinionisti din tot zodiacul. Pe langa faptul ca trebuie sa munceasca din greu pentru absolut tot ceea ce isi doresc, li se intampla de multe ori sa piarda ce au mai drag fara sa fie vina lor. Cu toate acestea, fecioarele au o putere interioara de invidiat care le face sa mearga inainte orice ar fi. La un moment dat al vietii lor nativii acestei zodii se vor impotrivi destinului lor si vorlupta necontenit cu acesta. Atunci va fi si momentul in care norocul le va surade in sfarsit.

Numere cu noroc: 2, 6

Balanta

Balantele sunt pragmatice din fire insa au o mare slabiciune: dragostea! Nativii acestei zodii se considera norocosi in special atunci cand viata amoroasa merge bine. Pentru ei, iubirea este unul dintre cele mai importante lucruri din viata si daca au parte de ea sunt cat se poate de fericiti. Le place sa creada ca le este destinat sa iubeasca foarte mult si sa fie foarte iubiti si de fiecare data cand simt fiorul dragostei se simnt norocosi.

Numere cu noroc: 3, 7, 9

Scorpion
Scorpionii au perioade in care isi doresc liniste si perioade in care isi doresc mult mai multa agitatie in viata lor. Destinul le ofera aceste perioade pentru ca ulterior nativii din scorpin sa se sature de ele. Sunt momentele in care se autocompatimesc si spun ca nu au noroc, fara sa isi aduca aminte ce anume si-au dorit initial. Asadar, desi sunt unul dintre semnele zodiacului caruia destinul ii ofera cam tot ce le este pe plac, din cauza faptului ca sunt foarte nemultumiti, Scorpionii se simt adevarati ghinionisti.
Numere cu noroc: 8, 20, 5

Sagetator
Sagetatorii sunt unii dintre cei mai puternici nativi, din punct de vedere al destinului. Desi tocmai destinul ii supune unor grele incercari, Sagetatorii nu se dau niciodata batuti. Nu cred in noroc tocmai din cauza incercarilor de pe parcursul vietii, insa, in putinele momente cand sunt cu adevarat la pamant, norocul le surade. In acele momente, neavand alta optionu, accepta sansele salvatoare, desi nu si-ar dori acest lucru.
Numere cu noroc: 2, 9, 3

Capricorn
Nici Capricornii nu sunt tocmai cei mai norocosi nativi din zodiac. Spre deosebire de Sagetatori insa, lor le surade norocul mai des datorita optimismului care-i caracterizeaza. Astfel, datorita faptului ca reusesc sa isi mentina o stare psihica pozitiva, si destinul pare sa tina cu ei, atunci cand au nevoie.
Numere cu noroc: 0, 10, 14

Varsator
Varsatorii sunt genul de persoane care obtin cam tot ceea ce isi doresc. Mai mult decat atat, sunt destul de bune pentru a oferi ajutor si celor care sunt in jurul lor. De aceea, destinul le zambeste deseori si le ofera posibilitati pe care sa le urmeze pentru a avea o viata mai linistita si mai implinita. Varsatorii sunt considerati norocosi cand vine vorba de bani si dragoste si sunt constienti de acest lucru. Astfel, daca se gasesc intr-o situatie favorabila, vor face tot posibilul sa o fructifice la maxim.
Numere cu noroc: 17, 22, 2

Pesti
Personalitatea nativilor din aceasta zodie este dominata de planeta Jupiter, aceea a norocului. Astrele insa inzestreaza Pestii cu o anumita nehotarare nativa, care ii poate impiedica sa isi realizeze visele. Pentru a accesa norocul cu care sunt inzestrati, Pestii trebuie sa invete sa se avante in societate si sa nu le fie frica sa se exprime.
Numere cu noroc: 1, 7, 4

Sursa: lyla.ro