În fiecare zi din luna decembrie vom avea câte ceva de sărbătorit. Mulți dintre noi își planifică petrecerile de pe acum, unii dintre noi se pregătesc chiar să fie gazde pentru petrecerile ce vor urma.
Anotimplul rece aduce după el nevoia băuturilor calde, însă pentru petreceri incendiare propun să ne personalizăm nelipsitele cuburi de gheață. Iată câteva idei inedite pentru cocktailuri, idei ce vor da arome exotice petrecerii tale și îți vor aduce laude pentru originalitate.

Prima idee implică mure și zmeură și se numește Forrest treat. Fructele de pădure vor înmiresma orice atmosferă de petrecere și vor pune zâmbetul pe buze celor cu dor de vară. Se poate servi în cocktailurile virgine, chiar în cele de fructe de pădure, pentru a da autenticitate băuturii. Se pot servi cu orice fel de cocktail, însă recomandarea mea este de a combina Forest treat cu Vodka, va da personalitate și culoare, și ”Vodka on the rocks” nu va mai fii niciodată la fel.

O altă idee ar fi castravete cu busuioc, pe nume Fresh Base. Combinația aceasta este perfectă pentru băuturile fine, merge perfect cu whisky/bourbon, deoarece deschide gustul spre note echilibrate. Folosește Fresh Base pentru a deschide conversații la petrecerea ta!

O altă idee ar fi smokine cu rozmarin, aceasta intitulându-se Mediteranian Breeze. Hrănitor și fortifiant în combinație cu un rom de calitate sau liqioruri de struguri, va transforma fiecare pahar de cocktail într-un elixir magic. O băutură impregnată cu multă pasiune, unde veți putea resimții briza marii în mijlocul iernii.

Ajungem și la mentă cu lime, duetul dintre cele două ingrediente nu a dat greș niciodată în ceea ce privește un cocktail bun, așa că nu ezităm să îl adăugăm în lista noastră de idei pentru un cocktail reușit. Numim duetul Perfect Classic. Vă oferim plăcerea de a experimenta cu acest ”clasic” exemplu de bună dispoziție.

Citricele rămân în meniu, de data aceasta lămâia în duet cu mierea, această ilustru duet se numește Honey Moon.
Acestă combinație o recomandăm pentru noii veniți la petrecere, aceste 2 arome atât de parfumate vor face pe oricine să se simtă ca acasă. Dacă încă nu știți care este diferența dintre lime și lămâie, vă propun să încercați atât Perfect Classic cât și Honey Moon și să aflați.

 Procedura este simplă, puneți toate ingredientele în recipientele pentru cuburi de ghiață, turnăm apă plată peste ele și le introducem la congelator timp de vreo 2 -3 ore. Când vor ieși din congelator vor arăta apetisant, iar petrecerea va fi una reusită.

Petreceri împlinite!