Emisia OTV a fost intrerupta marti, in jurul orei 18.40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a retras, in sedinta din aceeasi zi, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii.
Initial, de la ora 18.00, emisia televiziunii a fost intrerupta pentru o jumatate de ora, pe ecran aparand, pe fond negru, textul “Emisia postului OTV a fost intrerupta la ordinul lui Victor Ponta”. In partea de jos a ecranului, pe crawl, a rulat un mesaj despre o conferinta organizata de Dan Diaconescu marti, la sediul televiziunii sale, presa fiind invitata sa participe la eveniment.

In jurul orei 18.30, emisia postului a fost reluata, cu imagini de la conferinta de presa organizata de Dan Diaconescu, dupa care, in jurul orei 18.40, emisia a fost intrerupta definitiv, pe ecranul televizoarelor aparand mira si numarul deciziei luate de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pentru retragerea licentei audiovizuale a televiziunii “CNA 45/22.01.2013”.

CNA a retras, in sedinta de marti, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii OTV, fapt care presupune ca postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite. Licenta OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasa la propunerea Laurei Georgescu, presedintele CNA, cu unanimitate de voturi.