Una dintre cele mai populare cerinte in saloanele de coafura din New York estetunsoarea de tip pixie cu care se mandreste Michelle Williams. Baieteasca, dar totusi feminina datorita bretonului, ii incadreaza foarte bine fata si este extrem de usor de intretinut.

O data la 5, 6 saptamani trebuie sa mergi la un salon ca sa-l scurtezi, dar in rest nu prea trebuie sa-ti bati capul cu ea. Ca sa fii sigura ca obtii tunsoarea potrivita, trebuie ca parul sa fie tuns in scari, cat mai multe, asa incat atunci cand suvitele din crestet vor creste sa semene cu un bob.

E o alegere inspirata pentru persoanele cu fata ovala, patratoasa sau in forma de inima. Daca te numeri printre cele cu fata rotunda si totusi iti doresti un astfel de look, opteaza pentru o tunsoare pixie cu mult volum in partea de sus, care-ti va alungi instataneu fata.


Unul dintre cele mai comentate subiecte ale inceputului de an este tunsoarea lui Michelle Obama. Prima doamna a Americii a optat pentru un breton care ii scoate in evidenta ochii, in timp ce restul suvitelor sunt taiate deasupra umerilor, de lungimi diferite, insa fara o asimetrie evidenta.

E o coafura tinereasca si atat de populara incat are deja propria pagina pe Twitter. Destul de lung incat sa-l poti prinde cu niste agrafe neglijent, spre spate sau sa-i faci bucle, parul de aceasta lungime ramane usor de intretinut. Iar bretonul iti asigura acel aer romantic si nevinovat.


Tunsoarea anului 2013 este insa The Karlie, botezata dupa Karlie Kloss, un manechin cunoscut. Vogue a descris-o drept “jucausa, sexy si extrem de usor de purtat”, iar prestigiosul New York Times a incoronotat-o pe tanara de 20 de ani drept posesoarea celei mai in voga tunsori.

Parul este taiat drept deasupra umerilor, in scari in partea din fata si cu un breton putin dezordonat. Kloss, care a avut ani la randul parul lung, a declarat ca abia acum simte ca parul ei a capatat o personalitate distincta si ca nu se poate abtine sa-si treaca mereu degetele printre suvite.