După o pauză de aproximativ 2 ani, KEEPFLOW revine cu un nou single într-o colaborare cu rUana (Târb Oana). Noul single  „Shining one reprezintă avanpremiera lansării unui nou single ce va apărea la începutul primăverii. Piesa este compusă de artist într-o strânsă colaborare cu rUana (solista cu care artisul a debutat în anul 2010) iar ajustările au fost realizate de către Idu Andrei.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qg7vv8TJY50[/youtube]

” Mi-am dorit foarte mult să revin cu o piesă nouă, chiar dacă în ultimul timp nu mi-am permis să dedic mult timp studioului, am făcut tot posibilul să scot o piesă de care sunt mulţumit, fiind latura care m-a consacrat şi în care mă regăsesc.

Noul single „Shining one” reprezintă avanpremierea lansării unui nou single în limba română care va apărea în primăvară. Va fii cu siguranţă o surpriză plăcută pentru toţi iubitorii de muzică românească”

KEEPFLOW a debutat în muzică în 2010 cu piesa Star of night şi High ( colaborarea cu BASSTYPE & rUana )  produse de compozitorul Alin Radu cel care a compus piese pentru fetele de la Like Chocolate, Tara, Nico etc… . Primind feedback-uri pozitive, în decembrie 2011, a lansat primul CD de promovare întitulat “ Star of night”.

Foto: Gabi Dios, 5tudio, Remus Toderici, Satmari Daniel, Moza Sergiu

Daca va place ii gasiti pe Facebook: www.facebook.com/keepflow