Pasionata de bijuterii handmade si nu stii de unde sa le procuri in Iasi?

In ultimii ani toate doamnele si domnisoarele au descoperit bijuteriile unice care le dau un aer boem si special, lucrate cu atentie de oameni inzestrati cu un dar aparte, bijuteriile handmade.

De ce sunt atat de speciale si atrag cumparatori? Pentru preturile accesibile, sensibilitatea de care dau dovada si nuantele preferate. Intr-o perioada erau mai bine cunoscute bijuteriile din aur sau argint care nu erau neaparat asortate la un anumit tip de imbracaminte, erau considerate un bun de valoare sau chiar o mandrie.

Insa odata cu aparitia bijuteriilor din plastic, metal, lut sau rasina, colorate in nuante din cele mai variate, atentia doamnelor si domnisoarelor s-a orientat asupra lor. E placut sa poti accesoriza tinuta preferata cu o bratara, o pereche de cercei sau un colier personalizat in functie de atitudinea pe care vrei sa o exprimi.

Acum intrebarea este unde in IASI se pot gasi astfel de bijuterii. Ei bine exista o gama variata de produse de acest gen iar in urma unui chestionar realizat in randul doamnelor si domnisoarelor am realizat si un top al preferintelor dupa cum urmeaza.

  1. Ellys bijuterii http://www.facebook.com/ellys.bijuterii
  2. Cercei speciali http://www.facebook.com/Cercei.cu.Personalitate?fref=ts
  3. Cercei fimo http://www.facebook.com/fimo.cercei