Toti copii din lume au avut momentele lor de glorie in copilarie de aceea va propun o analiza amanuntita a celor mai mari tampenii pe care le-am facut cand eram mici. Nu fiti timizi, asteptam opiniile voastre.

Unii au o prietenie stransa cu animalutele de companie cu care ori impart mancarea asteptand reciprocitate sau se servesc singuri pana la mancatul de melci sau paienjeni. Avem si o marturie: „baietelul meu la varsta de 18 luni a gasit un melcusor lipit de peretele din balcon, desi faceam aproape zilnic curatenie, acel melc mi-a scapat si l-am auzit pe bebe crontanind ceva cu multa pofta si spunand ca este bun. Am sarit ca arsa si l-am apasat pe obrajori sa scoata din gurita ce manca. Am inceput sa-i scot bucatele de casuta si carne de melc”.

Altii sunt obsedati de curatenie inca de mici si sterg mobila cu crema de papuci sau lustruiesc ghetutele cu tix si uite asa isi dezvolta o personalitate puternica construita in cea mai mare parte pe tipetele sau nervii parintilor.

Dar cei mai expusi la microbi si care tin in alerta parintii sunt cei care se imprietenesc cu vasul de toaleta din care ori beau apa, ori isi spala hainutele sau parul si cei care jelesc animalutele moarte pe care le ingroapa si dezgroapa.