De-a lungul istoriei umanității, civilizații întregi au onorat pământul și conexiunea cu acesta. Stilul de viață modern a facut în așa fel încât omul a ajuns să fie un străin pentru pământul care îi dă viață și îl hrănește. Copiii secolul nostru nu se mai joacă în pământ sau în iarbă, sunt izolați în apartamente și case de beton. E vremea pentru o schimbare!
David Wolfe spune că atunci suntem conectați la pâmânt suntem practic în contact cu orice ființă vie conectată la pământ în momentul acela fie că sunt plante, animale sau alți oameni de la capătul opus al lumii. În reflexoterapie există un punct în tălpi, K1, care ne transferă electroni liberi din pământ în corp. Acesti electroni liberi sunt, probabil, cei mai puternici antioxidanți cunoscuți de om. Lipsa acestei legături cu pământul este poate cauza principală a bolilor secolului nostru.

Atunci misiunea noastra devine una de a inspira și de a promova reconectarea la energia pământului ca un mod simplu și natural pentru a face o lume mai sănătoasa și mai bună.


O altă soluție pe care majoritatea dintre noi o folosim fără să ne dăm seama este dușul. În timp ce facem duș, suntem în contact cu energia pământului prin apa care curge prin țevile îngropate în pământ, aceasta fiind și una din explicațiile pentru care ne simțim așa de bine la duș și chiar este locul unde avem inspirație.

Stai în echilibru, stai conectat cu pământul, foloșeste-te de cea mai puternica formă de antioxidanți, anti-inflamatori din natură. Vindecarea nu e necesar să provină dintr-o injecție sau un medicament, ea vine direct din pământ, tot ce trebuie sa faci este sa îți dai încălțările jos de fiecare dată când ai ocazia, sau chiar să cauți ocazii în activitățile de zi cu zi!
Sursa: safiisanatos.ro