Vrei ca organismul tău să funcționeze impecabil? Există 3 ritmuri esențiale ale corpului tău:

1. Primul lucru este că acesta are un ritm eliminatorie în dimineața , aceasta începe la ora 4 dimineata si se termina la ora 12. În această etapă a corpului este de curățare auto sa a tuturor elementelor toxice care au fost introduse în corpul dumneavoastră pe zi sau toate elementele de corpul tau are nevoie să se descarce. Acum este momentul de a doua zi aveți nevoie pentru a lăsa corpul se curata si mai bine ajuta-l de apă potabilă și de consumul de fructe.

Fructele sunt singurul aliment ar trebui mănâncat ca masă separată, pentru ca se digeră foarte repede,(în mai puțin de 35 minute, excepție este banana, care are nevoie de 1 oră pentru a fi pe deplin digerate). Conținutul ridicat de minerale și de vitamine vă dau o mulțime de energie, deci este un mod perfect de a începe ziua.

Consumul de fructe în dimineața economisi timp în pregătirea mic dejun si ajuta la reglarea tranzitului intestinal .

2. Al doilea lucru ce trebuie să știți este că de la ora 12 la 20 corpul nostru este gata fie hrănit, cu alimente care pot hrăni sistemul dvs. pe tot parcursul zilei. Acum puteți începe cu ceva ușor, deoarece la 12 este activitate de vârf a inimii, e important ca organismul să își direcționeze energia vitală spre inimă directe de energie, nu spre stomac. Ora recomandată pentru un prânz copios este la 13:00.

3. Puteți mânca până la 20, atunci când organismul începe următoarea fază de ritmul lui de zi cu zi, atunci cand corpul tau începe să asimileze toate substantele nutritive din tot ce ați mâncat în faza anterioară. Acest ritm special, are nevoie de tine să te odihnești pentru ca sistemul să absoarbă toate substantele nutritive de care are nevoie pentru a îndeplini metabolismul. Dacă totuși simți nevoie de mâncare, bea apă. De obicei când organismul este dezhidratat ai senzația ”de a ronțăii ceva”. Faza de asimilare se încheie  la 4 dimineața când începe ritmul de eliminare.

Rezumăm: Organismul are 3 ritmuri de-a lungul a doua zi de care aveți nevoie de a respecta pentru ca voi să funcționeze impecabil
I. Eliminarea de la 4 AM până la 12PM
II . Hrănire: 12PM – 20 PM
III . Asimilare 20PM – 4 AM

Viața e vibrație! ”Cântă” după ritmrl corului tău pentru a fi sănătos!