Piaţă Studenţească, locul de bifat înainte de vacanţă

Ce găseşti în camera unui student?
O mulţime de cărţi, majoritatea noi. Deodorantul pe care l-a primit colegul de ziua lui şi îl ţine ambalat pentru că “nu e genul lui”. Jocuri, pentru că facultatea e lungă şi grea, căni şi pahare luate la promoţie.
În camera fetelor mai găseşti două rafturi cu haine pe care nu le mai poartă, bijuterii, ceasul de plastic şi geantă de muşama primite cadou pentru cosmeticele cumpărate de Crăciun. În camera băieţilor, după pat, sticlă de whisky adusă de colegul din Republica Moldova, bidonul de apă minerală golit de conţinutul iniţial şi alimentat cu vin de’acasă şi petul cu bere că să întreţină atmosfera.
În camera studentului inginer găseşti aruncate pe şi sub masă diode şi tranzistori, plăci de circuit şi adaptoare. Unitatea centrală a calculatorului eliberată, cu scop ştiinţific, de învelişul exterior, zbârnâie pe marginea mesei de lucru.
Lista poate continuă la nesfârşit, asta e sigur. Ideea e simplă. Dacă eşti student, orice ai prin camera şi nu-ţi mai trebuie sau de care te-ai plictisit poţi aduce sâmbătă, 31 mai, de la ora 11.00 la Piaţă Studenţească şi să schimbi cu ceva care îţi face cu ochiul. Întâlnirea are loc în sala T5-T6 din Campusul Tudor Vladimirescu.
Dacă ai mai multe obiecte de dat şi ai nevoie de un loc la masă să le expui, completează formularul de mai jos. Dacă vrei să te plimbi liber printre mese eşti invitatul nostru. Oricum ar fi, nu rată întâlnirea de sâmbătă şi scapă de lucrurile de care nu mai ai nevoie.

Formular de inscriere