Aileen Carol Wuornos era platita ca sa ofere placere, dar in loc de asta a semanat moartea. La 15 ani a devenit prostituata, iar sapte dintre clientii ei nu au mai vazut lumina zilei.

Pana sa comita aceste crime, Aileen a bifat aproate tot Codul Penal.

Aileen Carol Wuornos s-a nascut in 1956, in Michigan, intr-o familie dezorganizata. Mama ei avea doar 15 ani cand s-a casatorit cu Leo Pittman si in numai doi ani i-a nascut pe Keith si Aileen.

Aceasta nu si-a cunoscut tatal intrucat el a fost arestat pentru pedofilie imediat dupa nasterea ei, dupa ce a violat un baietel de 8 ani. Dupa cativa ani, barbatul s-a sinucis in inchisoare.

Aileen si Keith au fost abandonati de mama pe cand aveau 4, respectiv 5 ani. Au fost adoptati de parintii mamei si timp de cativa ani au avut o viata relativ normala. Insa Aileen a deraiat la un moment dat de pe drumul bun descris de bunici.

De foarte tanara a fost implicata in numeroase relatii sexuale. Astfel, la numai 14 ani a ramas insarcinata, pretinzand ca a fost violata de un necunoscut. Mai tarziu a spus ca in acea perioada s-a culcat in mod constant chiar si cu fratele ei cu un an mai mare.

In martie 1971, Aileen Wuornos a nascut un copil pe care bunicii l-au dat spre adoptie. Dupa numai cateva luni, bunica devenita mama adoptiva s-a stins, iar bunicul a alungat-o pe Aileen de acasa, satul de problemele pe care i le-a facut.

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/cFcY9vDcO14[/youtube]

Ramasa fara sprijin, adolescenta s-a intretinut singura practicand prostitutia si a locuit o vreme in padurea din apropierea fostei locuinte.

Nu a trecut prea mult si Aileen Wuornos a fost arestata pentru prima data pentru conducere in stare de ebrietate, comportament turbulent si pentru ca a tras cu o arma de calibru 22 dintr-un vehicul aflat in miscare.

In 1976, pe cand avea 20 de ani, Aileen s-a casatorit cu presedintele unui club de yachting din Florida, in varsta de 70 de ani. Casatoria lor a fost consemnata si in ziare, sotul ei fiind o persoana publica.
Cu toate acestea, Aileen nu s-a linistit. A continuat cu scandalurile din baruri si intr-un final a fost arestata pentru atac. Imediat dupa ce a fost eliberata, ea si-a atacat si sotul, pe care l-a lovit cu o bata. Acesta a cerut initial un ordin de restrictie impotriva ei, apoi, la numai noua luni de la casatorie, cei doi au divortat, iar Aileen s-a intors in Michigan.

In 1981 a fost arestata pentru jaf armat, fiind eliberata din inchisoare doi ani mai tarziu. N-a stat cuminte decat cateva luni. Au urmat mai multe arestari pentru detinere de arma, atac armat si jaf.

Dintr-o data, in 1986, cand avea deja 30 de ani, Aileen si-a dat seama ca este lesbiana. A inceput o relatie cu Tyria Moore si s-au mutat impreuna. In anii care au urmat, cele doua femei au fost suspectate de comiterea mai multor jafuri.
Aileen Wuornos si-a intretinut iubita; in timp ce Tyria Moore statea linistitaa acasa, Aileen facea rost de bani. Se mai prostitua, mai jefuia, dar castigurile nu erau pe masura asteptarilor.

Lacomia a determinat-o sa comita prima crima. In noiembrie 1989, un client – Richard Mallory, proprietarul unui magazin de electronice – a platit-o pentru o partida de sex. Aileen si-a dat seama ca acesta avea la el o suma importanta de bani. L-a impuscat de mai multe ori, i-a luat banii, iar apoi i-a abandonat cadavrul intr-o padure.

Dupa cateva luni, in mai 1990, a precedat la fel cu Charles Humphreys, fost ofiter de armata si sef de politie. Pe acesta l-a ucis cu sase focuri de arma. Dupa numai cateva zile a ucis din nou. De altfel, intr-un interval de doua luni a ucis patru barbati. Ultima crima a comis-o in noiembrie 1990.

De fiecare data cand a ucis Aileen a procedat la fel: si-a abandonat victimele in locuri izolate, apoi le-a abandonat si masinile. Se pare ca Aileen a fost vazuta la un moment dat in masina unuia din barbatii ucisi. Asa a ajuns politia la ea.

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/yFBcjII3QAE[/youtube]

In prima faza, Aileen Wuornos a afirmat ca i-a ucis pe cei sapte barbati pentru ca toti au incercat sa o violeze, iar ea a fost in legitima aparare. In timpul audierilor, ea a strigat catre anchetatori:
“Am fost violata! Sper sa fiti si voi violati, ticalosilor!”. Pana la urma a pledat vinovata pentru toate crimele si a primit SASE condamnari la moarte.

Dupa ce si-a auzit sentinta, Aileen Wuornos a refuzat sa faca apel. Ea a spus: “I-am omorat pe acei barbati si i-am jefuit cu sange rece. Si as face-o din nou. Nu trebuie sa ma tineti in viata pentru ca voi ucide din nou”. A facut probleme si in inchisoare. A acuzat personalul si pe detinute de abuz.

Aileen Wuornos a fost executata prin injectie letala pe 9 octombrie 2002. A fost a doua femeie executata in Florida. A refuzat ultima masa si a baut doar o cana de cafea.

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/vq70brIQP40[/youtube]

La numai un an dupa executie, a fost facut filmul “Monster”, inspirat din viata criminalei in serie, in care au jucat Charlize Theron si Christina Ricci. Prima a primit pentru rol premiul Oscar pentru cea mai buna actrita.