UPDATE: Grupul Sante s-a desfiintat. Puteti gasi dulciuri Raw Vegane la standul Fresh Drop din Palas Mall sau la adresa http://freshdrop.ro

Poate unii dintre voi nu sunt familiarizati cu termenul “rawfetarie”. Ei bine, de cofetarie stim sigur ca ati auzit, de raw (vegan) mai mult decat majoritatea! De ce combinarea acestor termeni?! Pentru ca impreuna ofera definitia completa a ceea ce vrea sa fie Sante – Dulce Raw Vegan.

In curand, pe plaiurile iesene, proiectul dulce oferit de Sante – singura cofetarie cu specific raw vegan- isi va putea primi clientii pofticiosi la standul Food Court, din Palas Mall din incepand cu data de 4 iulie 2014.

Principiile dupa care se ghideaza Sante Dulce vizeaza, in special sanatatea, imbunatatirea calitatii vietii si sanatatii umane prin propunerea si respectarea unei diete vegane, din dorinta de a oferi alternative sanatoase la obiceiurile alimentare, precum si preocuparea pentru imbunnatatirea mediului inconjurator, respectarea drepturilor animalelor si inclinatia religios-spirituale.

Atuurile rawfetariei Sante prezintă un “dulce” așa cum se cuvine, autentic:
– fără zahăr, făină, ou, brânză;
– fără îndulcitori artificiali:
– netratat termic;
– perfect pentru persoane cu restricții alimentare (intoleranță la lactoză și gluten, diabet).

Va asteptam cu mare drag la deschiderea oficiala sa gustam impreuna din roadele dulci ale sanatatii! Pentru ca, nu-i asa, SANATATEA-i tare dulce!

 

Sursa: comunicat de presa