Cu Tricky, România a făcut prima oara cunoștință în 2010 la Peninsula, anul acesta a concertat la Control Day Out 3. Tricky a făcut cel mai neconvențional show de la Arena Verde Stop, cu cel mai tare Intro, cel mai tare leading female vocals și cel mai gangStar back up vocals.

Adrian Thaws, supranumit și Tricky este master-mind-ul formției cu același nume, chiar dacă în multe din melodiile sale, prestează ca back up vocals. Muzica lui este încadrată în genul muzical trip-hop, dar mai concret spus Tricky pune punctul pe i-ul din trip-hop. Cu un stil neconvențional, de neînțeles pentru unii, specificul trupei vizează colaborări și featuring-uri cu diverși artiști, abordarea fiind una experimentală. Publicul este o cheie esențială în reprezentația lor, și poate deveni chiar parte din trupă dacă răspunde la  invitația de a urca pe șcenă, și scena s-a umplut și de data aceasta la București.

Cu accentul pus pe impovizație, colaborări și tripuri, Tricky a avut priză la public, iar cunoscătorii s-au bucurat de tot ce au avut de oferit artiștii. Cei care recunosc  arta din muzica lor n-au avut probleme cu ieșirile tumultoase ale lui Adrian, ba chiar au fost foarte încântați că show-ul a avut partea sa imprevizibilă. Susținătorii formației se împiedică (tripping), se relaxează sau se distrează pe muzica trupei. Sunt în schimb și sceptici mai puțin receptivi prin public, dar Tricky știe să își facă selecția ”fanilor” printr-un still personal inconfundabil, atașat atât prestației cât și prezentării trupei.

Pe scurt Tricky este despre oameni și se vede acest lucru în orice parte a muzicii sau prestației lor.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ScWNRGRHhZE[/youtube]

Sunt curioasă cu ce ocazie vor mai urca pe scenele românești! ?

Sunt fan Tricky de când mă știu, stilul lor îmi definește tripurile, îmi subliniază exuberanța și pasiunea pentru arta și muzică experimentală!

Show-ul de la Contril Day Out 3 a fost unul dement, deabia aștept să îi văd din nou pe șcenă.