Synergy Croația organizează STEP UP, un schimb internațional de tineri, care te poate ajuta să răspunzi la întrebările constante pe care le ai, să ajungi să te cunoști mai bine și să înveți să îți depășești limitele. Fii conștient de potențialul de care dispui și amplifică-l. Îndrăznește!

Proiectul va aduce împreuna 30 de tineri din Austria, Spania, Turcia, Polonia, Croația și România ce vor lua parte la activități cu tematica de dezvoltare personală, creative workshops și outdoor training.

În timpul schimbului, vei avea oportunitatea de a-ți îmbunătăți:
-abilități de conducere
-abilități de cooperare
-abilități de comunicare
-abilități de planificare și organizare
-înțelegerea propriul stil de lucru personal
-flexibilitate în lucru în grupuri internaționale
-capacitatea de a evalua și de a folosi propriul potențial

Locul de desfășurare este situat în partea rurală a Croației, în care dansuri tradiționale croate sunt o prioritate. În acest cadru, relevanța proiectul va lua forma unei  „confruntări” dintre tehnicile de dans modern (cum ar fi „street-dance”) și cele tradiționale.

Perioada de desfășurare a schimbului este 12-24 ianuarie 2014. Cazarea și mesele sunt acoperite de proiect, 70% din costurile de transport vor fi rambursate, există și o taxă de participare de 40 de euro.

Infoletterul și formularul de înscriere le puteti găsi aici http://we.tl/vdYa3rXAxE, dacă aveți întrebări sau doriți să aplicați, contactați Synergy la adresa oanaconstantin@synergyforyou.ro.

 

Sursa: facebook