Ignacy Stasiak, de 104 ani si Stefania de 101 ani s-au casatorit pe 1 februarie 1931 intr-o biserica din localitatea natala Aleksandrów Lódzki, in centrul Poloniei unde locuiesc si acum.
Inainte sa se pensioneze, acum cateva decenii Ignacy a lucrat ca tamplar contruind in oraselul in care locuia majoritatea mobilei vecinilor sai si din propria casa, ridicata impreuna cu tatal sau in 1937.
Cel mai mare hobby al lui Ignacy era mersul pe bicicleta, insa a fost nevoit sa renunte la el in urma unei accident provocat de un autoturism. Sotia sa a lucrat ca angajata la o firma locala de confectii iar in cea mai mare parte a timpului s-a ocupat de cele doua fiice ale cuplului.
Secretul acestei familii este dupa spusele celor 2 iubirea, multa iubire. Chiar si dupa atatea decenii ei isi pastreaza obiceiul de a-si da un sarut de noapte buna si sa adoarma tinandu-se de mana.
Recunosc ca in timpul casniciei au avut si mici impedimente sau neintelegeri dar au reusit sa treaca peste toate cu multa intelegere si dragoste.