„Liceenii” se reîntîlnesc la Iași după 27 de ani în cadrul

SFR Timpul, ediția a V-a

În cadrul festivalului Serile Filmului Românesc Timpul, ediția a V-a, Liceenii se întîlnesc la Iași, după 27 de ani de la filmările primului episod din seria Liceenii.  Ștefan Bănică Jr., Oana Sîrbu și Mihai Constantin vor fi invitații celei de-a treia zile de festival și vor interacționa cu spectatorii, vor participa la un dialog deschis curiozităților despre cariera lor cinematografică. Invităm cu drag, liceeni vechi și noi ca să ne reamintim de seria Liceenii, care, la momentul lansării și mulți ani după, a făcut furori pe micile ecrane. Vom reveni cu programul complet al filmelor ce vor putea fi vizionate în cadrul festivalului, respectiv, în ziua dedicată Liceeniilor.

Draga Olteanu- Matei vine la Iași cu „Dumbrava Minunată”

Alături de Draga Olteanu- Matei, vom face o retrospectivă a carierei sale actoricești de aproximativ 50 de ani. În a patra zi a festivalului sînt așteptați, în special, copiii. Dumbrava minunată va fi unul dintre filmele din programul de pe 23 mai, al cărei scenariu este semnat de însăși Draga Olteanu Matei.

 „Timpul” își anunță susținerea pentru Serile Filmului Românesc Timpul, un proiect la a V-a ediție la Iași

Vă anunțăm că a fost lansat noul număr al revistei de cultură contemporană Timpul, în care găsiți, în paginile 22-23, o retrospectivă despre ceea ce a însemnat pînă acum festivalul, mărturii de la invitații care au fost la celelalte ediții și de la organizatori. Noutatea- implicarea revistei Timpul este expusă în aceleași pagini. Revista poate fi descărcată în format pdf aici- http://www.revistatimpul.ro/

 

Ediția a V-a a Serilor Filmului Românesc Timpul este finanțată de către Primăria Municipiului Iași, în cadrul proiectului Iași Capitală Culturală Europeană 2021. Asociația Studenților Jurnaliști și revista de cultură Timpul susțin candidatura orașului Iași la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.