Echipa CromArt, formată din masteranzi ai Universității „Al. Ioan Cuza” Iași, împreună cu Asociația Salvați Copiii, filiala Iași, vă invită la evenimentul caritabil Sunete de bucurie, care va avea loc pe data de 27 mai 2014, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:30. Protagonistul spectacolului cultural este pianistul și compozitorul Bogdan Ota, care va fi acompaniat de sunete de vioară și violoncel, susținute de către doi membri ai Nordic Sonata Orchestra: Emerich Ghercă şi Radu Cotoman.  

În deschiderea evenimentului vor încânta urechile și inimile publicului, cu acorduri de pian și momente de balet, elevi ai Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă”, câştigători a numeroase competiții internaţionale de profil. Printre aceștia se numără Sofia Sălăjan (clasa a 8-a) şi Alexandru Plăcintă (clasa a 6-a), coordonați la pian de către prof. Roxana Ota, precum și un grup de elevi care va susține momente coregrafice pline de emoție, sub îndrumarea prof. Rodica Fălișteanu.
Donațiile obținute în urma participării la evenimentul Sunete de bucurie vor fi folosite în scopul facilitării accesului la educație a copiilor nevoiași de la Centrul Educațional al Asociației Salvați Copiii Iași, prin achiziționarea echipamentelor necesare pentru o mai bună desfășurare a activităților la care aceștia participă zilnic: produse de igienă și sănătate, încălţăminte, rechizite și multimedia. De asemenea, pentru ca ei să beneficieze de bucuria copilăriei, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a le oferi acestora o excursie în zona Moldovei, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Accesul în sală se face pe baza unor invitații de donație, care pot fi achiziționate din Iulius Mall (etajul II), Librăria „Cărturești” (Palas Mall), Centrul Comercial Felicia (v,s,d) și cortul special amenajat din Piața Unirii. Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook Sunete de bucurie și pe www.sunetedebucurie.com.

Pentru rezervări: +40744585693.

Mulțumim pentru susținere partenerilor noștri media, celor de promovare: Iulius Mall, Librăriile Cărturești, Centrul Comercial Felicia, Librăria Avant-Garde, Galeriile Anticariat Grumăzescu, Wink Public Multimedia, Hostis Telecom și Club Moving, precum și sponsorilor care susțin evenimentul: Alpha Bank, Farmacia LaraFarm, Spitalul și Policlinica Providența, Wintop Ice, Ambra Sign, Artis Design, Biroul Individual de Arhitectură Chirita Marian și Florăria Flower Power.

Bogdan Ota este un artist al cărui talent remarcabil este recunoscut și în afara granițelor. Absolvent al Universității de Arte „George Enescu” din Iași, acesta a ajuns foarte apreciat la nivel mondial, în urma participării și câștigării competiției „Norvegienii au talent”. De atunci, a încântat inimile iubitorilor de muzică clasică din întreaga lume, cu acordurile sale unice.