Să lăsăm acum sunetele de folk să ne gâdile auzul fin, să ne teleporteze într-o altă eră, să ne reîndrăgostească de lucrurile simple şi mărunte (de unde putem extrage bucuria  în forma ei brută)…

Acest gen muzical a ajuns din timp în timp, aproape de noi, şoptindu-ne în ritm de chitară cât de important este ca tu să crezi în tradiţie, în valori, în cultura de care aparţii.

Folkul scoate la iveală trăirile fiecăruia dintre noi, de factură intimă care demostrează iniţiativa tuturor de a striga cât ne ţin plămânii că încă o scoatem la capăt dacă ceea ce ne face să pulsăm e dragostea eternă. Ei bine, mai mult decât atât, versurile transmise de melodiile folk, nu sunt pur şi simplu scoase la licitaţie, ci din contră este nevoie de un efort intelectual, de o participare creatoare din partea celui de-ascultă, ca mai apoi să facă analogii pentru a înţelege cum stă treaba cu sâmburele ascuns printre rânduri. Este nevoie de complicitate la iubire, iar folkul încheagă un întreg duet plin de emoţii, sentimente, trăiri, între două trupuri calde, care suspină pe ritmul poeziilor interpretate de soliştii noştri.

Te aşteptăm să ne fi alături pe 11 aprilie, la Galeriile Phoenix, începând cu ora 21, pentru o întreagă şedinţă de terapie muzicală, pentru a ne bucura inimile cu râsete sincere si blajine, într-un ritm ce te va purta într-o călătorie a redescoperirii iubirii pure, a frumosului, a propriului tău suflet.

Să lăsăm acum sunetele de folk să ne gâdile auzul fin, să ne teleporteze într-o altă eră, să ne reîndrăgostească de lucrurile simple şi mărunte