Alege sănătatea! Alege să fii fericit!

Acest articol este dedicat doamnei Elena Onofrei, un terapeut complex, cu pregătire psihologică în formarea experiențială și specializată în terapii complementare, în cadrul ANATECOR. Doamna terapeut vă pune la dispoziție posibilitatea de a vă valorifica cele mai prețioase resurse, Sănătatea, Timplul și Energia, prin terapie corporală multidimensională.

Activitatea terapeutică se desfășoară pe 5 dimensiuni (fizic, mental, emoțional, cauzal și spiritual), oferindu-vă astfel o terapie holistică, prin masaj somatic și energetic.

Tehnici utilizate în terapie:

  • preso-punctura și reflexo-terapia – dau impulsuri organelor și ajută la vindecare;
  • deblocări articulare (mai ales ale coloanei vertebrale) – flexibilizează atât corpul fizic, emoțional cât și cel mental;
  • masajul în bio-câmp – curăță, încarcă, reglează și uniformizează ființa în întregul ei.

Aceste tehnici consacrate ajută la redobândirea și menținerea sănătății și, împreună cu modul profesionist cu care sunt aplicate, devotamentul și entuziasmul terapeutului Elena Onofrei, devin mai eficiente.

Pentru mai multe informații și programări la numarul de telefon 0723634997;

Feed-back în terapie:

Personal, de 2 ani onorez săptămânal câte o ședință de în cadrul cabinetului doamnei terapeut Elena Onofrei.

Spațiul folosit pentru terapie este în sine un sanctuar al conectării la starea naturală de bine, un loc unde te poți relaxa. O ședință te poate ajuta să redobândești un nivel optim de energie pentru întreaga săptămână. Poți elimina blocaje energetice, te simți mai curat și mai încărcat cu energie pozitivă, astfel îți direcționezi resursele spre prevenirea unor eventuale afecțiuni. După fiecare ședință, mă simt mai bine, mai valoroasă, mai sănătoasă.

Aleg să fiu fericită! Masajul holistic este pentru mine o cale spre starea de bine.

Anca Cîmpanu, 24 ani, pedagog / tehn. nutriționist