Kiddo Cafe a fost o experiență plăcută! Am urcat Copoul și am găsit locul pe o stăduță frumoasă și liniștită, unde echipa Neața IAȘI a fost găzduită pentru încă o sesiune de Ticritic. 

Inițiativa Ticritic vizează bistrouri, cafenele şi pub-uri din Iaşi, cu scopul de a oferi Iașului „o hartă” cu recomandări în ceea ce privește timpul liber.

Am fost primiți într-o armosferă intimă cu instrumente muzicale la tot pasul, sobe de teracotă îngrijite, povești și jocuri!

Camerele sunt înalte, dar primitoare și boem decorate!

Ne place cum sunt mereu flori la Kiddo… și pisici!

Fiecare găsește câte ceva care să îi placă în Kiddo.

Kiddo Cafe susține artiștii ieșeni, Adrian Serghie (click aici) are câteva din ilustrațiile sale expuse, iar locul în sine pune la dispoziție spațiu de ”repetiții ” pentru artiști debutanți și nu numai. Se petrec mereu concerte acustice și piese de teatru, iar proiecțiile de film sunt în toi Joi…

Dacă nu știați până acum, Kiddo este pe cale să devină un ONG cultural.


Lumânările colorate inspiră artistul din tine, nouă ne-a deschis apetitul pentr dans, iar spațiul ne-a permis să ne desfășurăm.

Boxele sunt doar în prima cameră, în rest muzica ți-o faci singur!

 

La Kiddo cuvântul cheie nu este confortul, ci atmosfera jovială și fascinația care te cuprinde când intri și te face să nu mai vrei să pleci, căci te simți mai mult decât bine venit, te simți ca acasă.  Au chiar și o cameră a copiilor, plină de jucării, unde îți poți aduce copiii la joacă.

Kiddo se joacă până și cu meniul: Ciuc Radler – Parcă-i bere, parcă-i limonadă, parccă-i bun; Contreau – ce se întâmplă când fermentezi portocale; Jagermeister – Oh deer God!; Campari – Un Aperol mai tare!; Aperol – Un Camparii mai slab!;

Băutura din pahare se termină repede la Kiddo, noi spunem că e de bun augur!

Clanțele de la baie au nevoie de un pic de dragoste!

Kiddo e locul sincronicităților, al fanteziei, al poveștilor copilului din tine.
Ne-am simțit bine la Kiddo!

Mulțumim!

Locaţie:Strada Lascăr Catargi, 50, Iaşi, România, Iasi, Romania
Telefon: 0732 134 341 / 0740 971 477 / 0755 372 540