Britanici au realizat un top al celor mai populare tunsori din toate timpurile.

Ceea ce i-a suprins a fost faptul că primele zece poziţii ale topului erau ocupate de tunsori care la un moment dat au fost abordate de unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din lume, David Beckham.

El este cu siguranţă un fashion icon al timpurilor noastre, britanicul fiind unul dintre bărbaţii care au impus cele mai multe stiluri în opinia publică, scrie Daily Mail.
Davis Beckham a fost surprins, de-a lungul timpului, îmbrăcat în costume din piele, fuste bărbăteşti sau în lenjerie intimă, însă niciun element al stilului său nu a cunoscut atâtea transformări ca tunsoarea abordată.

Cercetărorii de la o clinică de transplant de păr din Marea Britanie au decis să facă un sondaj despre cele mai popular tunsori din ultimii 100 de ani, iar David Beckham a ocupat primele zece locuri în topul celor mai populare, dar şi primele trei locuri în topul celor mai urâte coafuri.
Primul loc al topului este ocupat de tunsoarea „Quiff”, care a avut momentul de splendoare în anii 1950 şi care a avut un reprezentant de marcă prin Elvis Presley.

Pe locul doi s-a clasat tunsoarea clasică cu cărare într-o parte, iar pe locul trei cea adoptată de cântăreţul Justin Bieber – „păr periat în faţă”, ambele fiind abordate şi de Beckham.
„Beckham are un păr perfect şi a adoptat atât de multe stiluri, de aceea el este o sursă de inspiraţie pentru mulţi bărbaţi. Indiferent de look-ul abordat, el arată bine de fiecare dată şi reuşeşte să stabilească noi tendinţe pentru ceilalţi”, a declarat unul dintre cercetătorii care au participat la studiu.