Cati dintre noi nu s-au intrebat de ce astia mici, la fel cum am fost si noi sau cei in varsta nu au probleme cu trezitul de dimineata iar noi, care suntem in floarea varstei, avem probleme in principal cu „patul”, cel mai bun prieten care dimineata ne imbie spre somn mai mult ca niciodata.
De curand am citit un articol ca ar fi mai eficient sa puneam ceasul sa sune seara inainte de culcare, sa fim siguri ca adormim la o anumita ora tocmai pentru a facilita trezitul de dimineata.
Alti specialisti spun ca trebuie sa ne impunem trezitul de dimineata pentru ca astfel vom avea o zi mai productiva, ziua ni se va parea mai lunga si nu vom mai fi mereu pe fuga si presati din cauza timpului care alearga prea repede.
Ei bine, concluzia cred ca este urmatoarea: indiferent de modalitatea de trezire sau incercarile esuate de-a lungul timpului fiecare om e diferit in felul lui de aceea cel mai important e sa ne impunem fiecare dintre noi un program in functie de timpul pe care trebuie sa ni-l alocam zilnic astfel incat sa incepem o zi in forta.