Medicii din Turcia au anunţat că au descoperit un caz real, şi unic, de vampirism.

Un tânăr de 23 de ani din Turcia a devenit dependent de consumul de sânge, el declarând medicilor că această nevoie este similară cu nevoia de a respira, scrie Daily Mail.

Tânărul a consumat sânge timp de doi ani. El a început să îşi bea propriul sânge, pe care îl obţinea după ce se tăia pe braţe, pe piept sau stomac. Ulterior, a trecut la alte surse.

Bărbatul a fost arestat de mai multe ori după ce a înjunghiat sau a muşcat diverşi oameni, în încercarea de a procura lichidul „vital”. El a dezvoltat personalităţi multiple şi a început să sufere de amnezie.

Tatăl său l-a ajutat şi i-a adus în unele cazuri sânge de la o bancă de sânge, potrivit unui articol din Jurnalul de Psihoterapie şi Psihosomatică.

Psihiatrii cred că pot explica comportamentul tânărului prin evenimentele la care a fost martor în trecut. Concret, el a fost martorul unei crime şocante, cu mutilare, săvârşită de un prieten. Mai mult, tânărul a fost traumatizat de moartea fiicei sale de patru luni şi de uciderea unchiului său.

El a fost atacat de mai multe ori în copilărie de mama sa, care l-a maltratat. Totuşi, tânărul nu îşi mai aminteşte nimic din cele întâmplate atunci când era mic.

Medicii de la Spitalul Militar Denizli l-au diagnosticat cu tulburare de identitate disociată, stres post-traumatic, depresie cronică şi abuz de alcool.