În doar câteva zile va avea loc ediţia aniversară a unui evenimnet e succes naţional pentru tineri: BUZZ!Camp. Ediţia dn acest an de la Iaşi va avea loc pe 28 noiembrie la Grand Hotel Traian. Participarea la eveniment se face doar pe bază de înscriere şi selecţie.

Pentru înscriere e nevoie să completaţi un formular pe care îl găsiţi aici şi să vă ataşaţi şi CV-ul personal.

Prin noutăţile din această ediţievei avea  ocazia să alegi exact subiectele care te interesează. Cu un mix de dezvoltare personală şi orientare în carieră, bine definit şi organizat, BUZZ!Camp aduce în faţa participanţilor speakeri de renume şi reprezentanţi ai unor mari companii de pe piaţa internaţională.

Pe 28 noiembrie, la Hotel Traian, Marius Ursache – Fondator & Chief Design Officer Grapefruit, Cristian Retegan – Co-fondator Students-Experience Work and Travel, iar companiile LIDL şi BSS One vor avea propriile sesiuni de workshop destinate vorbitorilor de limbă germană și studenților în ani terminali/masteranzilor/absolvenților de la facultatea de Informatică/Automatică în vederea recrutării celor mai buni dintre aceştia.

Companii de top, speakeri aleşi pe sprânceană, companii pe măsură… iar tu nu trebuie decât să fii deschis, să-ţi doreşti să înveţi şi să fii prezent la eveniment.

Evenimentul se adresează tinerilor profesionişti, studenţi şi absolvenţi, aflaţi la începutul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decât un eveniment de business. Este un semnal de alarmă, un ceas deşteptător pe care ţi-l facem cadou, menit să-ţi aducă aminte ca e momentul să acţionezi.