Bruno Mars are inca un motiv de mandrie dupa ce Billboard a anuntat clasamentul pe saptamana aceasta. Cantaretul are oficial 5 single-uri in topul Hot 100 pe locul 1, fiind in aceeasi categorie cu staruri precum Justin Timberlake sau Nelly.

Mars a reusit sa o ia inaintea altora din bransa care se afla de mai mult timp in industria muzicala: Flo Rida, care are doar 4 hituri, Eminem, Chris Brown sau Kanye West care au doar 4. Noul sau succes se datoreaza primul single de pe albumul Unorthodox Jukebox, Locked Out
of Heaven, piesa care a prins inca de la prima ascultare si al carui clip a fost intai lansat pentru fani si apoi difuzat la TV.

Justin Timberlake a ajuns la acest numar si datorita unor single-uri lansate alaturi de NSYNC – Bye, Bye, Bye sau It’s Gotta be Me. Nelly figureaza in lista cu piesele Grillz feat Paul Wyatt, Ali & Gipp, Hot in Herre si Dilemma din 2002.

Bruno Mars continua lista succeselor, trei dintre piesele sale solo fiind cele care l-au adus pana aici- Just The Way You Are si Grenade, ambele extrase de pe albumul de debut Doo- Woops and Hooligans, aparut in 2010. Colaborarea sa cu B.o.B – Nothing on You si piesa It Will Rain (coloana sonora a Breaking Dawn – partea 1) sunt cele care ii completeaza lista de hituri.

Albumul Unorthodox Jukebox promite multe alte piese de succes, pentru ca Mars are un stil fresh si curat, reusind sa faca o trecere foarte buna de la zona de pop la cea de R&B si influente luate din anii 80. O balada foarte faina – When I Was Your Man a fost lansata cu putin timp inaintea aparitiei albumului, iar Young Girls s-ar putea sa fie cel de-a doilea single.