Ateneul Tătărași dă start unui program de voluntariat pentru elevi și studenți.

Dacă ești elev sau student, vrei să te dedici promovării valorilor culturale, educative şi artistice pe plan local, ai una-două ore libere pe săptămână, ești dinamic, cu bun simț, serios, bun comunicator, atunci ești așteptat în echipa de voluntari a Ateneului Tătărași!

Vei avea ocazia să lucrezi alături de persoane din conducerea instituției la proiecte importante și să participi la spectacole, prelegeri, expoziții, etc. Te vei implica în activitatea de distribuție a materialelor promoționale cu evenimentele ce au loc la Ateneul Tătărași. Pentru aceasta vei beneficia de transport gratuit în cuantumul a două bilete de călătorie cu un mijloc de tranport în comun.

ateneu tatarasi

Ca urmare a activității tale, vei primi un certificat ce atestă perioada de voluntariat efectuată, o recomandare, intrare gratuită la evenimente.

Trimite CV-ul tău la adresa ateneutatarasi@yahoo.com cu mențiunea „Voluntariat”, în perioada 17 februarie 2014- 23 februarie 2014!

Ateneul Tătărași produce, organizează şi găzduieşte evenimente culturale: spectacole de teatru, expoziţii (carte, fotografie, afiş, grafică, sculptură), proiecţii filme, conferinţe, seminarii, întâlniri cu scriitori, dezbateri culturale, festivaluri, spectacole pe scenă şi în aer liber (muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart), concerte. Ateneul Tătărași organizează şi activităţi pentru copii, cursuri de dans şi muzică, găzduieşte o bibliotecă de cartier, un club de şah etc.

Persoană de contact: Irina ENEA (Colaborator PR)
tel. 0232 26 18 46 int.112
mobil: 0751 127 741
e-mail: ateneutatarasi@yahoo.com
site: www.ateneutatarasi.ro
FB : www.facebook.com/ateneultatarasi